Politi og retsvæsen

Politiet har udsendt endnu en meddelelse om 17-årige Holger - gik hjemmefra for over to uger siden

Holger fra Aarhus er sidst blevet set i København, oplyser Østjyllands Politi.

Folk, der har set eller haft kontakt til Holger siden torsdag den 26. oktober om aftenen, opfordres til at kontakte Østjyllands Politi. Privatfoto

Østjyllands Politi søger stadig intensivt efter den 17-årige Holger, der forlod sit hjem i Aarhus den 26. oktober.

Mandag udsendte politiet endnu en meddelelse om drengen, der sidst er blevet set i København.

Holger kan være taget til Sverige, oplyser politiet.

Forsvundet siden torsdag: Politiet efterlyser ung mand

Han er tidligere blevet set i området omkring Ungdomshuset i København, hvor flere vidner har talt med ham.

»Vi har talt med nogle borgere, der havde talt med Holger, hvor han havde fortalt, han var på vej til Sverige i en robåd. Derfor har vi en formodning om det,« har kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Jakob Christiansen tidligere udtalt til BT.

Det er fortsat uvist, hvorfor Holger skulle have sat kursen mod Sverige.

Vidner har set efterlyst 17-årig fra Aarhus - kan være på vej til Sverige i en robåd

Ifølge Østjyllands Politi frygter man ikke, at der er sket Holger noget, men eftersom han er under 18 år er det nødvendigt, at familien får kontakt med ham igen, lyder forklaringen. Den unge mand beskrives som venlig og imødekommende.

Holger er 178 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning med lyst, kort hår. Da han sidst blev set, var han iført ternet, beige skjorte af mærket Ralph Lauren, mørkeblå shorts og lyseblå kanvassko af mærket Vans.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 8731 1448.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

SF: Visioner midt i trafikken

Hans Okholm, Silkeborg | Kirstine Bille, Syddjurs | Claus Leick, Skanderborg | Jan Ravn Christensen, Aarhus | Anders Bøge, Skive | Torsten Sonne Petersen, Hedensted | Mads Nikolajsen, Norddjurs SF’s hidtidige og kommende medlemmer af Midttrafiks repræsentantskab
Midttrafik skal være et mobilitetsselskab, som sammen med kommuner, region og borgere udvikler nye måder at være mobil på.

Debat: Letbanen er uegnet til byens gader

Freddy Wisler, pensioneret underviser Klokkerbakken 99, Aarhus
Letbanen er attraktiv på lange stræk, men i byens gader kan den ikke bruge sine enorme kræfter.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her