Politi og retsvæsen

Først fik han slag i maven og spark på kroppen, så blev han frastjålet 2.000 kr.

En 24-årig mand fra Hasle blev fredag eftermiddag overfaldet og frarøvet kontanter, han netop havde hævet i Bazar Vest.

Fire personer slog og sparkede fredag eftermiddag en 24-årig mand fra Hasle og stjal de 2.000 kr., som han netop havde hævet i en pengeautomat i Bazar Vest.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Efter at have hævet de 2.000 kr. ved 14-tiden gik den 24-årige fra basaren ad en sti i nordlig retning, hvilket de fire gerningsmænd også gjorde, fortæller vagtchef Peter Tholstrup-Jørgensen, Østjyllands Politi. Da de kom til et stisystem, stillede de fire sig i en rundkreds omkring den 24-årige.

»De tildeler ham nogle slag i maveregion, så falder han om. Så havde de alle fire sparket ham forskellige steder på kroppen. Han får mulighed for at løbe fra stedet på et tidspunkt under overfaldet, og det gør han så og slipper væk fra dem,« siger  Peter Tholstrup-Jørgensen og fortsætter:

»Da han render hen til en af vagterne ved basaren, finder han ud af, at han mangler sine penge.«

Østjyllands Politi opfatter episoden som et røveri, fordi gerningsmændene med vold har skaffet sig et udbytte.

Ifølge Peter Tholstrup-Jørgensen vil politiet nu afklare, om videokameraerne i Bazar Vest har fanget gerningsmændene.

»Er overvågningen af god kvalitet, og det mener, at jeg den er omkring basaren, så plejer der at være god mulighed for at kunne genkende nogle på billederne. Med mindre de har dækket ansigterne til,« siger vagtchefen og tilføjer, at det 24-årige offer har sagt, at han mener at kunne genkende gerningsmændene.

De fire gerningsmænd beskrives som 16–20 år og arabisk af udseende, fremgår det politiets døgnrapport.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Friheden er etisk begrundet

Filip Steffensen, næstformand, Liberal Alliances Ungdom, Aarhus, Langballevej 134, Mårslet

Debat: Nedrivning løser ikke parallelsamfund

Britt Bager, boligordfører for Venstre, valgt i Østjyllands Storkreds
Jeg kan love, at der vil være langt flere konkrete redskaber i regeringens udspil end et par nedrivninger hist og her.

Åbent brev: Presser Aarhus Kommune retsstillingen for at spare penge på børn med handicap?

Charlotte Jensen, | Kis Holm Laursen, | Gro Nielsen, | Claus Thomasbjerg, | Marianne Banner, | Nina Rasmussen, | Rikke Ingemann, | Conni Andersen, | Anne Kjeld Pedersen, | Viggo Jonasen, | Tomas Bjørn Pedersen, | Morten Olesen, | Jan Østergaard, mangeårig bisidder i handicapsager og til daglig chefanklager
Åbent brev til politikerne i Aarhus Byråd – med håb om en konstruktiv dialog, og at handicappede børn kan komme på den politiske dagsorden i Aarhus Byråd på et oplyst og velunderbygget grundlag.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Energioptimer hytten og tjen mere ved et salg
Ved at springe fra et energimærke op til det næste på listen, kan du lægge i omegnen af 50.000 kroner til boligens værdi, lyder det fra Teknologisk Institut. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere
Energioptimer hytten og tjen mere ved et salg
Ved at springe fra et energimærke op til det næste på listen, kan du lægge i omegnen af 50.000 kroner til boligens værdi, lyder det fra Teknologisk Institut. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her