Politi og retsvæsen

23-årig varetægtsfængslet - påkørte bevidst en mand og en betjent

Den 23-årige blev anholdt efter biljagt og eftersættelse til fods.

En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter han påkørte en anden mand og derefter en politibetjent i Aarhus. Arkivfoto: Thomas Borberg

En 23-årig mand er fredag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for forsøg på mandrab og for vold mod politiet, efter han første kørte ind i en 38-årig mand og efterfølgende en politibetjent i Aarhus.

Han kærede ikke dommen.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Påkørslen af den 38-årige mand fandt sted onsdag middag, og den bliver af politiet betegnet som »bevidst«. Ifølge politiet skete påkørslen som en del af et internt opgør. Den 38-årige blev bragt til hospitalet med alvorlige skader, men er uden for livsfare.

Den 23-årige mand blev anholdt ved 11-tiden torsdag formiddag efter både biljagt og eftersættelse til fods.

23-årig sigtet for påkørsel i Aarhus: Påkørte betjent før anholdelse

Han blev af flere patruljer forsøgt standset i sin bil i nærheden af væddeløbsbanen og stadion ved Marselisborg i Aarhus, men han formåede i første omgang at flygte. Det var i den forbindelse, at han kørte ind i en kvindelig betjent, som røg op på kølerhjelmen. Betjenten kom dog ikke til skade.

Herefter valgte den 23-årige at stige ud af sin bil og forsøgte at flygte til fods. Han blev dog indhentet af betjentene og anholdt på Oddervej kl. 11.14.

Den 23-årige er foruden forsøg på manddrag og vold mod betjent sigtet for flere færdselsforseelser, oplyser politiet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Friheden er etisk begrundet

Filip Steffensen, næstformand, Liberal Alliances Ungdom, Aarhus, Langballevej 134, Mårslet

Debat: Nedrivning løser ikke parallelsamfund

Britt Bager, boligordfører for Venstre, valgt i Østjyllands Storkreds
Jeg kan love, at der vil være langt flere konkrete redskaber i regeringens udspil end et par nedrivninger hist og her.

Åbent brev: Presser Aarhus Kommune retsstillingen for at spare penge på børn med handicap?

Charlotte Jensen, | Kis Holm Laursen, | Gro Nielsen, | Claus Thomasbjerg, | Marianne Banner, | Nina Rasmussen, | Rikke Ingemann, | Conni Andersen, | Anne Kjeld Pedersen, | Viggo Jonasen, | Tomas Bjørn Pedersen, | Morten Olesen, | Jan Østergaard, mangeårig bisidder i handicapsager og til daglig chefanklager
Åbent brev til politikerne i Aarhus Byråd – med håb om en konstruktiv dialog, og at handicappede børn kan komme på den politiske dagsorden i Aarhus Byråd på et oplyst og velunderbygget grundlag.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her