Politi og retsvæsen

Mand er uden for livsfare efter bevidst påkørsel

Klokken 11.41 onsdag blev en mand kørt ned i Bispehaven i Aarhus.

Påkørslen skete kort før middag onsdag. Foto: Local Eyes

En mand var onsdag i nogle timer i livsfare, efter at han blev påkørt af en bil på Hasle Centervej i Bispehaven i Aarhus.

Men onsdag eftermiddag betegner lægernes hans tilstand som stabil, oplyser kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Politiet mener, at der er tale om en bevidst påkørsel.

Manden blev kørt ned klokken 11.41 onsdag formiddag. Efterfølgende blev han kørt til hospitalet for at modtage behandling, fortæller Jakob Christiansen.

- Vi kan ikke sige noget nærmere omkring offeret endnu. Lige nu er vi i gang med en efterforskning i forhold til episoden – hvad der er sket – og hvad der er grunden til den bevidste påkørsel, siger Jakob Christiansen.

Politiet understreger i en pressemeddelelse, at episoden sandsynligvis ikke har noget at gøre med bandemiljøet.

- Vi er til stede og foretager en undersøgelse af, hvad der er sket. Vi afhører vidner, men vi hører meget gerne fra flere, som har bemærket noget, siger kommunikationsrådgiveren.

Gerningsmanden er på fri fod, og politiet hører meget gerne fra vidner på telefon 114.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Her kommer fremtidens urørte skove

Eksperter og naturfredningsfolk jubler over, at regeringen nu udpeger godt 13.500 hektar skov, der fremover vil få lov at stå urørt. Her skal insekter, svampe samt andet kryb og kravl have lov at regere uhindret.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere
Frivilligheden blev fejret: Rap fra Gellerup, frivilligsuppe og over 100 frivillige organisationer
De frivillige blev fejret i Ridehuset Aarhus, da frivillighovedstaden søndag eftermiddag åbnede officielt. Over 5.000 gæster deltog i arrangementet i løbet af dagen ifølge tal fra europæisk frivillighovedstad. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her