Seneste Politi og retsvæsen
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forskellighed i folkeskolen gavner alle børn

Thomas Medom, Tina French Nielsen , Susanne Crawley Larsen, Susanne Crawley Larsen , Steen Bundgaard, Diana Mose Olsen , Jesper Christensen
Der er flere børn og unge, som ryger ud på kanten af fællesskabet, og som risikerer at få en sværere vej til uddannelse, til job og til at finde en god balance i voksenlivet. Den udvikling skal vendes.

Debat: Klimapolitikken har brug for regionerne

Anders Kühnau (S), Jørgen Nørby (V)
Vand kender intet til kommunegrænser, men kræver håndtering, finansiering og beslutninger på tværs af grænser og særhensyn. Derfor har klimaet brug for regionerne.
Aarhus' historie

En omvej mod toppen

Thorkild Simonsen måtte omkring en højskole på Sjælland og et seminarium i Ribe, inden han indledte turen mod toppen i Aarhus. Her fik et særligt møde afgørende betydning.
Aarhus sådan set
Test: Foldbar, fascinerende og alt for dyr
Endelig er de her. De foldbare smartphones. Samsung er først på det danske marked, men er Galaxy Fold den perfekte formel for en foldbar mobil, eller bør du holde igen med at lægge de enorme summer, den koster? 
Se flere
Udligningsreform skaber utryghed: Borgmestre frygter, at en endnu større regning ender i Østjylland
Østjyske borgmestre venter spændt på regeringens udspil om en ny udligningsordning mellem kommunerne. Udspillet, som offentliggøres torsdag, vil ifølge statsminister Mette Frederiksen betyde, at velstillede kommuner i hovedstadsområdet og i Østjylland skal overføre flere penge til resten af landet. Udligningen skal være rimelig, lyder det fra de østjyske borgmestre. 
Se flere