Annonce
JP Aarhus 20 år
Politik

Landmand valgt som K-folketingskandidat

Jens Kobberø Thomsen er blevet valgt som Konservatives folketingskandidat i Aarhus Vest.

Jens Kobberø Thomsen er enstemmigt blevet valgt til folketingskandidat i 2. kreds, Aarhus Vest. Foto: Århus Konservative Vælgerforening

Det bliver den 53-årige landmand Jens Kobberø Thomsen, der opstilles som Konservatives folketingskandidat i 2. kreds, Aarhus Vest.

Det oplyser Århus Konservative Vælgerforening tirsdag i en pressemeddelelse.

Valget af Konservatives folketingskandidat i vestkredsen fandt sted mandag på Århus Konservative Vælgerforenings opstillingsmøde, og Jens Kobberø Thomsen blev valgt enstemmigt.

Flittig, ansvarlig og dygtig

Jens Kobberø Thomsen kommer fra Mårslet og har siden sin uddannelse som landmand for 26 år siden arbejdet på Tranbjerggård.

Gennem tiden har Jens Kobberø Thomsen siddet i adskillige bestyrelser og repræsentantskaber bl.a. Danish Crown og Østjysk, ligesom han er formand for Mårslet Fællesråd.

"Danmark er et land med flittige, ansvarlige og dygtige mennesker. Det er de mennesker, der sikrer et trygt, stabilt og frit samfund. Og det er den ressource, vi skal leve af i fremtiden. Jeg vil derfor arbejde for at gøre det attraktivt at være flittig, ansvarlig og dygtig," siger Jens Kobberø Thomsen om sit kandidatur.

Stærkt og alsidigt hold

Den 53-årige nyudnævnte folketingskandidat peger selv på erhvervspolitik, sundhedspolitik, uddannelse og bæredygtig samfundsudvikling som områder, han vil satse stærkt på.

De Konservative har med udnævnelsen af Jens Kobberø Thomsen nu fundet sine fire spidskandidater i Aarhus, og i vælgerforeningen ser man med stor tilfredshed på kandidaterne.

"Århus Konservative stiller med et stærk og alsidigt hold i Stor Århus, nemlig Tom Behnke, Karina Boldsen, Nicolaj Bang og nu seneste Jens Kobberø Thomsen," siger formand Bent Lønskov.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvad er prisen for fejlslået integration?

Ali Aminali , socialrådgiver, medlem af De Konservative Aarhus C
Man kunne blive fristet til at sige, at indskærpelser af frihedsrettighederne simpelthen er prisen for det multikulturelle eksperiment, som venstrefløjen har underlagt vores samfund.

Debat: Fra privat- til trængselsbilisme

Bo Thyge Bisgaard, Borgerlisten for en mulig nutid, Hasselvej 3, Odder
Efter en forlænget påskeuge, hvor bilen havde fået lov til at hvile i carporten, var det første møde med trafikken i den nærmeste købstad kendetegnet ved en enorm og næsten ugennemtrængelig trængsel på vejene.

Debat: Skal jeg som adoptivbarn være ekstra taknemmelig?

Emma Helbo, stud.scient.pol på Aarhus Universitet, Strandvejen 34, st. th., Aarhus C
Hvis jeg som adoptivbarn resten af mit liv skal betale tilbage til mine forældre, hvordan skulle jeg så nogensinde kunne leve – og hvordan skulle det her regnskab overhovedet gøres op?
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her