Seneste Politik
14.11

Enigt byråd skrottede et nyt vejnavnenævn

Sagsgangen bliver for tung og lang, hvis vejnavne i Aarhus skal findes af et nyt nævn, mener et enigt byråd, som har besluttet, at teknisk udvalg skal fungere som følgegruppe.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Aftale presser Danmark på udlændinge og fisk

Storbritanniens skilsmisseaftale dikterer nye udlændingeregler, også for Danmark. Men det er uacceptabelt fifleri med retsforbeholdet, mener Dansk Folkeparti. Også fiskeriets fremtid giver bekymring på grund af enorm usikkerhed om danske fiskeres adgang til britisk vand fremover.

Højrisikable satsninger skal sikre Legos fremtid

Lego-familien investerer millioner af kroner i vilde ideer for at sikre, at klodsen overlever. Ideen om at have en klar plan fem år frem er død, siger Lego-formanden i et større interview med Finans. Finans
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Socialstyrelsen lukker Foreningsbutikken

Hans Weinreich
Vi står stadig helt uforstående over for, at det politiske system, som påberåber sig vigtigheden af frivillige, der driver aktiviteter samt hjælper samfundet og os alle i dagligdagen, bakker sådanne beslutninger op.

Debat: Perler på Aarhus Ø

Ejner Eriksen
Aarhus' historie
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Bolig
Vi har langt flere indbrud end Norge, Sverige og Tyskland, men: Sådan stopper du tyven
I vintermørket har indbrudstyven ideelle arbejdsvilkår. Men én ting bekymrer ham mere end noget andet – at blive opdaget af mennesker. To eksperter fortæller, hvordan du i bedste ”Alene hjemme”-stil lægger forhindringer ud. 
Se flere
Se test af af tv i luksusklassen: Lækre tv’er, der er alle pengene værd
Her tager vi temperaturen på tv’ernes luksusklasse i prisniveauet omkring de 20.000 kroner. De testede tv’er er ret forskellige. Men billedkvaliteten har over hele linjen fået et kæmpe løft – takket være forbedringer i OLED- og QLED-teknologierne. Du får høj kvalitet for de mange penge 
Se flere
Færre vil arbejde i ældreplejen: Østjylland mangler social- og sundhedspersonale
Om få år står Østjylland overfor at mangle både sosu-hjælpere og assistenter. I Skanderborg Kommune er de særligt hårdt ramt, og de skal bruge 73 pct. flere ansatte, end kommunen har ansat i dag. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her