Odder

Fællesspisning på restaurant

»Der er ikke noget, som kan samle folk og sætte samtaler i gang som det at mødes om et måltid mad. Derfor starter vi med fællesspisning ved langborde hver torsdag aften her i restauranten. Vores håb er, at Odder-borgere på tværs af generationer vil møde op og nyde et solidt måltid mad lavet fra bunden, samtidig med at de knytter nye bekendtskaber,« fortæller Jesper Ambrosius Østergaard, medejer af Green Vibe Burger.

Kokkene hos Green Vibe har lavet en menu for de kommende fire fællesspisninger, alle retter er skabt med samme udgangspunkt som retterne på Green Vibes menukort, nemlig bæredygtige retter lavet fra bunden med gode råvarer, gerne lokale og økologiske.

»Gæsterne får gode hjemmelavede retter som vor mor lavede dem, serveret ved hyggelige langborde i bedste højskolestil. Fadene bliver sat på bordene, og gæsterne tager selv alt det, de kan spise. Der bliver plads til mellem 50-80 gæster pr. gang, og vi håber selvfølgelig, at langbordene bliver fyldt op med glade og sultne gæster,« siger Jesper Ambrosius Østergaard.

Den første fællesspisning finder sted torsdag den 26. oktober, og her er menuen stegt flæsk. Ugerne efter byder på tarteletter, fadkoteletter, og der sluttes i denne omgang torsdag i uge 44 med kogt oksebryst og peberrod.

ufno
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Kronik: Vi skal bruge alle gode kræfter – folkekirken kan afhjælpe samfundets problemer

Annette Brounbjerg Bennedsgaard | Provst i Horsens Provsti | Esben Thusgård | Provst i Aarhus Nordre Provsti
Hvem skal klare ærterne, når ensomheden er stor blandt unge og blandt ældre, og når vi på ingen måder er i hus med integrationen?

Debat: Verdens mest ekstreme jernbane

Ragna Tegsche Malmstrøm, Litvedvej 34, Litved, Auning
Når man ser, hvad der kan bygges af jernbaner ude i verden, kan problemerne med Aarhus Letbane undre.

Debat: Jeg siger tak for en udsøgt behandling

John Iversen, adm. direktør, Egå
Det er hårdt at høre politikere og andre prominente personer, når de nedgør regionerne og hospitalsvæsenet.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her