Annonce
JP Aarhus 20 år
Odder

Aarhusiansk restaurant vandt Årets Økokok-prisen

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Der var fuld koncentration hos Rune Lund Sørensen fra Restaurant Hærværk i Aarhus, da han søndag deltog i konkurrencen om at blive Årets Økokok.

Konkurrencen foregik på Brandbygegaard ved Odder i forbindelse med det landsdækkende Økologisk Høstmarked, der foregik på 85 gårde landet over. Vinderen af konkurrencen, hvor kokkene selv skulle i marken for at grave råvarerne op, blev Restaurant Hærværk. I alt 75.000 danskere deltog i weekendens Økologisk Høstmarked.

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her