Annonce
JP Aarhus 20 år
Odder

Letbanen tror på drift til Odder i august

Siden 16. juli har Aarhus Letbane gennemført testkørsler på strækningen fra Odder til Aarhus H og herfra til Lisbjerg. Udover at udføre en række tests, skal prøvekørslerne også bidrage med erfaringer til letbaneførerne, der på de nye strækninger må køre med 70-80 km/t og dermed adskiller sig fra den strækning op og ned ad Randersvej, som er den eneste, der endnu er i fuld drift.

Testkørslerne går ifølge Århus Stiftstidende efter planen og Aarhus Letbane forventer at kunne åbne dørerne til de første passagerer i løbet af august.

»Vi fortsætter testkørslerne indtil, vi må køre med passagerer, og det er for tidligt at sige endnu, hvilken dato det bliver. Men vi arbejder stadig henimod, at vi åbner i løbet af sommeren,« siger Helle Sjørslev, der er kommunikationsmedarbejder hos Aarhus Letbane, til avisen.


JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her