Seneste Odder
17.04

Landmad.dk genopstår i hele landet

Efter en konkurs er Landmad.dk klar på et nyt forsøg med at sælge lokalproducerede fødevarer. Men det bliver ikke med egne butikker denne gang.

Øliv: Er Tunø under udvikling eller afvikling?

Odder Kommunes politikere har sat sig et ambitiøst mål. Tunø skal have over 50 pct. flere børnefamilier og en befolkningsvækst på 25 pct. JP Aarhus zoomer i de kommende dage ind på øen med Danmarks næstdårligste færgeforbindelse og omkring 100 beboere.
10.04

Far og søn viser kunst i Odder

Den aarhusianske kunstner Hans Krull har taget sin søn, Carl Krull, med til en udstilling i Odder, så man nu frem til 22. april kan se værker af dem begge.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Det er tydeligt, at der mangler pædagoger

Marianne Gilbert Nielsen
Børnene møder ikke de nærværende voksne, de har brug for, på grund af manglende personale. Det er blevet synligt for forældrene, at det går ud over børnenes basale behov.

Debat: Flagskibet AUH sænkes

Paul von Weitzel-Mudersbach
Forventningerne til effektiviseringerne på AUH har været aldeles urealistiske. Det bliver kun værre på et underfinansieret hospital, kendt som landets bedste.
Aarhus' historie

Smeden, der stod fast

Socialdemokratiets medlemmer krævede højere satser i kommunal hjælp, men borgmesteren sagde nej, og det gav ballade.
Aarhus sådan set
Bolig
Varmestyring via en app – er det overhovedet smart?
Smartvarme-systemer, hvor en app på smartphonen er omdrejningspunktet for kontante besparelser, lyder genialt. Virkeligheden står desværre ikke altid mål med visionerne fra producenterne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her