Seneste Odder
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forståelig vrede hos unge over gymnasiefordeling

Vibeke og Harald R. Lie
At de unge føler sig vrede og skuffede, er let forståeligt, specielt når de overhovedet ikke er blevet tilgodeset i noget af det, de havde ønsket og håbet på.

Debat: Ole Bole gik i skole

Jens-Ole Jensen , Ole Lund
At gå i skole er ikke bare et spørgsmål om at gå hen til skolen og bevæge sig rundt. Det handler også om, at lærere skaber bevægelse i undervisningen.

Debat: Nej til store grisefabrikker

Søren Egge Rasmussen
Vi skal ikke have flere store grisefabrikker, vi skal have et grønt og dyrevenligt landbrug med en langt mindre animalsk produktion, og så skal vi passe på vores natur og lokalsamfund.
Aarhus' historie
Mere
Aarhus sådan set
Bolig
På lejet jord: Kan jeg miste min kolonihave til boligbyggeri?
Langt de fleste kolonihaveforeninger ejer ikke den jord, de ligger på, men lejer den. Bor du i en ikke-varig forening, kan du risikere at blive opsagt, som det for nylig skete for en række kolonihavelejere på Amager. 
Se flere
Nyt tv? Tre stjernekøb - og fem apparater til en rigtig god pris
Den 2. juni kan dit tv gå i sort, hvis det er koblet på det gamle antennesignal. Det er den perfekte anledning til at opgradere til et helt nyt og moderne tv. Vi har testet tre tv'er, som er noget af det bedste, producenterne kan levere lige nu, og desuden får du et bud på fem apparater til en god pris med sidste års teknologi. 
Se flere