Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

Ulf Pilgaard fortæller om sit liv

Norddjurs: Han er kendt og elsket for sine revyroller i Cirkusrevyen. Han har spillet gal forbryder på filmlærredet i ”Nattevagten”. Og han har stået på teaterscener over hele landet med personligheder som Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl.

Ulf Pilgaard er en af Danmarks mest benyttede og folkekære skuespillere, og nu drager han ud i landet med historien om sit eget liv. Tirsdag 10. oktober gæster han Grenaa, hvor foredraget finder sted i Centersalen i Pavillonen kl. 19.

»Jeg har altid holdt meget af at turnere og komme rundt i landet med forskellige forestillinger. Nu glæder jeg mig til at komme ud med min egen historie og møde mit publikum på en anden måde,» siger Ulf Pilgaard.

Foredraget foregår som et samtaleinterview. På scenen bliver han interviewet af forfatter Ole Sønnichsen. Billetter via www.fof-djursland.dk.

Lokalavisen Norddjurs
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her