Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

2-årig tæt på at blive ramt: Knallertkører fik seks sigtelser med hjem

En patrulje blev mandag ved frokosttid opmærksom på en knallert, der kom kørende på Østerbrogade i Grenaa. Patruljen genkendte føreren af knallerten som værende en 40-årig mand, som betjentene vidste havde fået administrativt inddraget førerretten til at køre knallert. Patruljen kørte derfor efter ham og tændte for udrykningsblinkene, oplyser Østjyllands Politi.

Knallertkøreren ønskede dog ikke at standse, men satte farten op, og patruljen vurderede, at han ikke havde kontrol over knallerten, og han var på et tidspunkt tæt på at ramme en 2-årig dreng. Patruljen aktiverede nu også udrykningshornet og fik standset knallerten på Kannikegade. Da de tog kontakt til føreren, virkede han påvirket og var meget aggressiv. Han råbte og ville slås med betjentene. Manden blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvilket fik ham til at råbe skældsord efter betjentene - det blev han også sigtet for.

Derudover blev han sigtet for at have forvoldt fare for liv og førlighed ved næsten at have ramt den 2-årige dreng, og for narkokørsel, for kørsel på konstruktivt ændret knallert og for at køre knallert uden førerret.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.

Debat: Regeringens spareiver rammer gymnasiale suppleringskurser

Annette Nordstrøm Hansen
Enhver skelen til faglige og pædagogiske hensyn bliver tilsidesat til fordel for jagten på selv de mindste besparelser.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her