Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

Kom ind i Vagn Steens verden på Folkeuniversitetet

Danmarks førende ekspert i Vagn Steens poesi besøger Grenaa Bibliotek.

Norddjurs fortsætter hyldesten af den lokale poet Vagn Steen med et foredrag om manden, der bragte den såkaldte konkrete poesi til Danmark.

Foredraget sker på Grenaa Bibliotek og arrangeres af Folkeuniversitetet. Tania Ørum, lektor på Københavns Universitet og ekspert i konkretpoesi, kommer 19. september forbi Grenaa Bibliotek og fortæller om Vagn Steen.

Hun arbejder på en ny bog om konkretpoesi, var personlig ven med Vagn Steen, og hendes foredrag vil give alle interesserede et indblik i konkretpoesiens verden og opgøret med snobberiet inden for kunsten og poesien.

Grenaa fik nyt kunstværk: Mærkelige ord skal hylde lokal multikunstner

Norddjurs Bibliotek skriver om Vagn Steen:

»Hans sprogfornemmelse, pædagogiske sans og formidlingsevner bidrog til, at poesi blev en oplevelse for mange, både børn og voksne. Med det lille tidsskrift Digte for en daler blev han også en pioner for en helt ny litteraturopfattelse i 1960’erne, som stadig trives.«

Foredraget finder sted fra kl. 14.15 til 16 på Grenaa Bibliotek. Billetter kan købes for 50 kr. på norddjursbib.dk eller ved indgangen.

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Man behandler da en ældre dame ordentligt, gør man ikke?

Michael Dohn Sørensen
De uheldige episoder var en kærkommen lejlighed. Der var jo igangsat en redningsplan, men den efterlader nu indtrykket af blot at være spil for galleriet.

Debat: Politikerne er for uambitiøse

Bent Bjørn Møller Hansen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her