Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

Karen Blixen dramatiseres i Grenaa

Afrika kommer for en stund til Grenaa, når "Den Afrikanske Farm" fortælles og dramatiseres på byens bibliotek.

Karen Blixen på safari. Arkivfoto: Grenaa Bibliotek

De fleste danskere er bekendt med Karen Blixens forbindelse til Afrika og hendes liv der, som i 1937 kom på skrift i bogen ”Den Afrikanske Farm”.

Selvom Karen Blixen døde i 1962, er hendes fortællinger fortsat populære, og for interesserede er der nu mulighed for at opleve den danske forfatterindes vel nok mest kendte værk på en ny måde.

Dramatikeren Inger Marie Madsen. Foto: Grenaa Bibliotek

Det sker på Grenaa Bibliotek den 25. september mellem kl. 19 og 21, når dramatiker og historiefortæller Inger Marie Madsen fortæller og levendegør scenerne fra ”Den Afrikanske Farm” for publikum. Hun fortæller uddrag af bogen, der handler om Karen Blixens forhold til Afrika og om hendes forhold til Denys Finch Hatton.

Grenaa Bibliotek skriver om arrangementet og Karen Blixen:

»Karen Blixens fortællinger er tidløse. De handler om mennesker – om hvordan vi handler eller undlader at handle. Karen Blixen brød sig ikke om at blive kaldt forfatter. ”Jeg er en storyteller,” udtalte hun. Hun var først og fremmest en fortællerske, som ville fortælle en god historie.«

Tidligere har Inger Marie Madsen arbejdet som historiefortæller i mange år, og hun har desuden været med i adskillige teatergrupper, bl.a. Thor Teatret i Randers og Den Blå Hest i Aarhus.

Billetter til arrangementet den 25. september kan købes online på norddjursbib.dk eller ved indgangen på forestillingsdagen fra kl. 18.30. Prisen er 50 kr.

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her