Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

21-årig kørte galt på motorcykel og sigtet for spritkørsel

En 21-årig motorcyklist kørte mandag galt på sin motorcykel, da han mistede kontrollen over den i et sving på Rougsøvej ved Ørsted.

En forbipasserende opdagede uheldet og tilkaldte politiet, da han havde mistanke om, at motorcyklisten var påvirket.

Den 21-årige havde dog ikke tænkt sig at vente på politiet, og kort efter blev han samlet op af en bil med en bekendt bag rattet.

En kvik borger aflæste nummerpladen, og politiet kunne derfor hurtigt finde frem til den bekendtes bopæl, hvor den 21-årige motorcyklist befandt sig.

Han blødte fra armen og virkede desuden meget påvirket af alkohol. Manden blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. På vej til stationen begyndte manden at true en af betjentene i bilen, og han blev derfor også sigtet for trusler mod politiet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Pilfingre, ferie og Gl. Estrup
Det klikker og dinger i skolestuen på Gammel Estrup i skolernes sommerferie. Begyndelsen på sommerferien betyder nemlig også begyndelsen på en ny tidsalder på herregården.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Brøndsløjfen

John Andersen

Debat: 80 klager over Northside er 80 for mange

Brian Nielsen
Jeg vil gerne slå fast, at Aarhus Kommune på ingen måde er faldet på halen for Northside, men at vi som festival er underlagt en række lydmæssige og lovmæssige krav, som vi overholder til punkt og prikke.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Bold Fairytale, Raw Refined og Balancing Act: Design-guruens tre begreber, som kommer til at tegne fremtiden
Tre store trends sætter dagsordenen de kommende år: Masser af farver, eventyr, kontraster af rå og forfinede materialer, opulent stil, runde former, balanceakt, overdådig luksus og masser af bæredygtighed samt ny teknologi. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her