Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

21-årig kørte galt på motorcykel og sigtet for spritkørsel

En 21-årig motorcyklist kørte mandag galt på sin motorcykel, da han mistede kontrollen over den i et sving på Rougsøvej ved Ørsted.

En forbipasserende opdagede uheldet og tilkaldte politiet, da han havde mistanke om, at motorcyklisten var påvirket.

Den 21-årige havde dog ikke tænkt sig at vente på politiet, og kort efter blev han samlet op af en bil med en bekendt bag rattet.

En kvik borger aflæste nummerpladen, og politiet kunne derfor hurtigt finde frem til den bekendtes bopæl, hvor den 21-årige motorcyklist befandt sig.

Han blødte fra armen og virkede desuden meget påvirket af alkohol. Manden blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. På vej til stationen begyndte manden at true en af betjentene i bilen, og han blev derfor også sigtet for trusler mod politiet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Spil ikke hasard med mit barnebarns liv

Hanne Holst Rasmussen
Åbent brev til sygehusledelsen på Aarhus Universitetshospital, Skejby.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Smøger, bajere og for meget mad overhalet: Det værste, du kan gøre ved din krop, er at blive i sofaen
Nyt studie viser, at personer med inaktiv livsstil i sammenligning med de mest aktive har 500 pct. større risiko for at dø før tid. Det er endda lige så farligt som rygning, diabetes og hjertesygdomme. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her