Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

21-årig kørte galt på motorcykel og sigtet for spritkørsel

En 21-årig motorcyklist kørte mandag galt på sin motorcykel, da han mistede kontrollen over den i et sving på Rougsøvej ved Ørsted.

En forbipasserende opdagede uheldet og tilkaldte politiet, da han havde mistanke om, at motorcyklisten var påvirket.

Den 21-årige havde dog ikke tænkt sig at vente på politiet, og kort efter blev han samlet op af en bil med en bekendt bag rattet.

En kvik borger aflæste nummerpladen, og politiet kunne derfor hurtigt finde frem til den bekendtes bopæl, hvor den 21-årige motorcyklist befandt sig.

Han blødte fra armen og virkede desuden meget påvirket af alkohol. Manden blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. På vej til stationen begyndte manden at true en af betjentene i bilen, og han blev derfor også sigtet for trusler mod politiet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Analyse: Forstå nervekrigen hos Frederiksens ikke-støttepartier

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen (S), får svært ved at undslå sig en skæbnesvanger forhandling, hvis hun vil være statsminister. Nervekrigen er allerede i gang hos ikke-støttepartierne, og parlamentarisk fremstår De Radikale pludselig som det mest vidtgående parti.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: På fri fod i naturen

Hans Lunde Jensen

Debat: Magten har det bedst på flere hænder

Anders Kühnau
Stærke dynamikker forsøger at gøre politik til en effektiv maskine. Men den trives bedst, hvis den drives af mennesker i flok.

Debat: Mobilen holder aldrig pause

Chr. Thomsen
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Her er en kulturarv, hvor Danmark er verdensførende: Otte store, der har forandret verden
Særligt på ét designområde har danskere slået igennem internationalt: Stole. Derfor har de fået god plads i Frances Amblers nye bog om designikoner fra det 20. århundrede. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her