Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

Hash-påvirket knallertkører forsøgte at flygte fra politiet

26-årig pådrog sig onsdag flere sigtelser, da han blev stoppet i Grenaa.

En 26-årig mand forsøgte onsdag formiddag at stikke af på sin knallert fra en patruljebil, da politiet ville standse ham i Grenaa.

Patruljen opdagede manden på et stisystem, hvor han kørte rundt på knallert uden styrthjelm med en kvindelig passager bagpå. Da betjentene gjorde tegn til, han skulle standse, valgte han i stedet at gasse op og køre ud på Gustav Wieds Vej. Her nåede han dog ikke særlig langt, inden han måtte opgive flugten, da patruljebilen kom op på siden af ham.

Farten på knallerten indikerede, at den ikke var helt lovlig, og manden erkendte da også, at havde tunet den.

Derudover indrømmede han, at han var påvirket af hash. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, for at køre uden styrthjelm, for at køre med en passager bagpå og for at foretaget "konstruktive ændringer" på sin knallert, som politiet formulerer det.

Den 19-årige kvinde, der sad bagpå, blev sigtet for at lade sig befordre på en lille knallert, oplyser Østjyllands Politi.

mony

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Aftaler bør være aftaler på Aarhus Ø

Poul Stenbøg
Det er uacceptabelt, at kommunens Ø-administration mener, at bygherre og kommunen i fællesskab kan få et selvskabt indtægtstab godtgjort ved at bryde indgåede aftaler og uden videre tillade, at samtlige sidebygninger bliver på 14 etager og ikke syv som klausuleret i aftalerne med de eksisterende Lighthouse-bygninger.

Debat: Vil Gert Bjerregaard ødelægge Aarhus Havn?

Flemming Jessen
Kan Venstre da virkelig ikke forstå, at byens, erhvervslivets og havnens vækst hænger ubrydeligt sammen?
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her