Annonce
JP Aarhus 20 år
Norddjurs

Ble-interesseret mand deltog i tyveri

Ekspedient i Lyngby blev afledt, mens kassen blev ryddet.

Dagli'Brugsen i Lyngby ved Trustrup blev onsdag kl. 13.17 udsat for tyveri, da to mænd stak af med nogle tusinde kroner fra kassen.

De to mænd kom ind i butikken og den ene henvendte sig til ekspedienten og bad hende hjælpe med at finde nogle bleer, som lå nederst på nogle hylder lidt nede i butikken. Mens ekspedienten sad på hug for at hjælpe manden, hørte hun noget støj bag sig, og i samme øjeblik meddelte manden ved hendes side, at han skulle ud i bilen for at hente penge.

Herefter skyndte han sig ud af butikken. Det viste sig hurtigt, at den anden mand havde taget penge fra kassen, mens ekspedienten hjalp hans makker.

De to mænd beskrives som:

A:

  • Dansk
  • 170-175 cm høj, spinkel
  • Kort kommunefarvet hår
  • Iført solbriller, mørk langærmet t-shirt med teksten BOSS, Hugo Boss på brystet med grå skrift, sorte sneakers med hvid sål

B

  • Dansk
  • Ca. 190 cm høj, spinkel
  • Mørkt hår med nyklippet hanekamsfrisure
  • Iført beigefarvet t-shirt med teksten 981 på fronten, grønne shorts og sorte Nike-sko med hvid sål
  • Havde et sæbeøje på venstre øje og et modersmærke over venstre øje
  • Mændene kørte mod Trustrup i en sølvfarvet Citroën Saxo

Har man oplysninger i sagen kan Østjyllands Politi kontaktes på 114.

mony

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Historisk sag begynder onsdag: Svækker historier om utroværdige pakistanere, uimponerende belgiere og kvælerslanger Danmarks sikkerhed?
Aldrig før er en tidligere øverste chef i Politiets Efterretningstjeneste blevet tiltalt for at have brudt sin tavshedspligt. Derfor er det en historisk retssag, som begynder onsdag, og som potentielt kan trække en markant streg i sandet for, hvad ansatte i efterretningstjenester kan tillade sig at fortælle omverdenen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her