Seneste Norddjurs
04.12

4. december: Julemad fra grød og fisk til and og rødkål

Julekalender: De fleste af os danskere får and eller flæskesteg til jul. Dertil kartofler, de brunede, rødkål og en brun sovs. Men hvordan har julemaden udviklet sig historisk set? Vi har spurgt madhistoriker Bettina Buhl fra Det Grønne Museum.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Bevar Væddeløbsbanen!

Jørgen Aakjær
Aarhus' historie
Redaktionen anbefaler

Evaluering: Aarhus 2017 er godkendt

Masser af interesse, masser af publikumsros, men gæsterne kom mest fra lokalområdet, lyder det i evalueringen af kulturbyåret. Aarhus 2017 er bestået, lyder konklusionen fra evalueringslederen.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Fem store oplevelser på Bali: Kom med til bjergbyerne og Modertemplet ved den hellige vulkan
Risterrasserne danner grønne trappetrin i bakker og dale. Imponerende paladser fra Balis guldalder reflekterer solens stråler. Og over det hele troner Gunung Agungs kegleformede og ulmende vulkanbjerg indhyllet i skyer. 
Se flere
Bolig
Savner du ideen til et smukt julebord? Her er to gode ideer
Hvordan får man dækket et både personligt og smukt julebord uden at bruge en formue eller oceaner af tid? Her er to forslag fra tekstildesigner Eva Louise Hauge og guldsmed Bodil Binner, hvor jagt helt tilfældigt er fælles tema. 
Se flere
Test: Apple-uret holder øje med dit helbred
Vi er nået til fjerde generation af Apples smarte ur. Foruden den obligatoriske opdatering af processor og software, som gør uret mere smidigt i brug, er der sket en betydelig opgradering af designet. 
Se flere
Gør julegaven klimavenlig
Giv genbrug, oplevelser eller ting, der holder så længe som muligt: 2018 kan meget vel blive året med rekordmange klimavenlige julegaver under træet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her