Seneste Norddjurs
18.06

Spildevandet løber sammen på Djursland

AquaDjurs i nord og Syddjurs Spildevand giver hinanden håndslag på at arbejde mere sammen. Målet er, at vandselskaberne bliver dygtigere til gavn for både økonomi og miljø.

En fælles plan: Turismestrategien for Djursland er klar

Djursland har et stort turismepotentiale. Med strategien "Keep Momentum – Together" skal Norddjurs Kommune i det nye samarbejde med VisitAarhus være med til at sætte skub i udviklingen for at skaffe flere turister til hele Østjylland.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar

Skår i glæden ved at have en have: Folk larmer mere og mere

Overskriften til denne kommentar er hentet fra Forlaget Olivias og Kirsten Skaarups smukke, lille bog fra 1997, ”Glæden ved at have en have”. Bogen er en kombination af enkle forslag til, hvad der kan dyrkes i haven af kål, bær, køkkenurter, kartofler, frugter og meget mere, kombineret med 72 vidunderlige historiske citater om havens kolossale betydning for vi menneskers mentale tilstand – før som nu.
Debatindlæg
Aarhus' historie
Aarhus sådan set
En hyldest til den lyse årstid: »Svenskerne gør meget mere ud af midsommeren, end vi gør herhjemme«
Fredag 21. juni rejser svenskerne majstangen, når en af årets hyggeligste aftener i vores naboland finder sted. Så flet blomsterkransen, pak picnickurven, og tag med til midsommer i det svenske sommerlandskab. 
Se flere
Bolig
Find inspiration sydpå, når hjemmet føles som en sauna
Det er en større udfordring at holde varmen ude om sommeren end kulden om vinteren, siger professor i indeklima og ventilation. 
Se flere
Forskans din smartphone mod fuskere på ferien
Lad dig ikke lokke af åbne netværk, og undlad også ukritisk at koble dig på lukkede netværk. Kriminelle kan kigge med, advarer e-trusselsanalytiker. 
Se flere