Seneste Norddjurs
17.04

Landmad.dk genopstår i hele landet

Efter en konkurs er Landmad.dk klar på et nyt forsøg med at sælge lokalproducerede fødevarer. Men det bliver ikke med egne butikker denne gang.
03.04

Norddjurs forenkler organisationen

To forvaltninger slåes sammen til én og to direktørstillinger nedlægges til fordel for en. Sådan lyder ét af forslagene til en forenkling af organisationen i Norddjurs Kommune.

EasyJet-rute til Gatwick lukket i sommerhalvåret

EasyJets London-rute fra Aarhus er lukket hele sommeren, og Berlin-ruten lukker ned i juli og august. Lufthavnsdirektør mener ikke, at lufthavnen bør informere om den slags ruteændringer, og han forventer, at de to ruter er med i næste vinterprogram.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Det er tydeligt, at der mangler pædagoger

Marianne Gilbert Nielsen
Børnene møder ikke de nærværende voksne, de har brug for, på grund af manglende personale. Det er blevet synligt for forældrene, at det går ud over børnenes basale behov.

Debat: Flagskibet AUH sænkes

Paul von Weitzel-Mudersbach
Forventningerne til effektiviseringerne på AUH har været aldeles urealistiske. Det bliver kun værre på et underfinansieret hospital, kendt som landets bedste.
Aarhus' historie

Smeden, der stod fast

Socialdemokratiets medlemmer krævede højere satser i kommunal hjælp, men borgmesteren sagde nej, og det gav ballade.
Aarhus sådan set
Bolig
Varmestyring via en app – er det overhovedet smart?
Smartvarme-systemer, hvor en app på smartphonen er omdrejningspunktet for kontante besparelser, lyder genialt. Virkeligheden står desværre ikke altid mål med visionerne fra producenterne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her