Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Lad os binde sløjfen sammen

”Sløjfen” er navnet på kulturhuset i Hadsten. Den sløjfe er bundet helt forkert.

”Sløjfen” er navnet på kulturhuset i Hadsten. Den sløjfe er bundet helt forkert. Det skal vi have ændret. Det er ikke et angreb på dem, der arbejder i Sløjfen. De gør et stort arbejde for at få det til at fungere. Dette er ikke et angreb på de arrangementer, der er i Sløjfen. De er gode, og en del af dem er endda både gode og lokale arrangementer.

Men det er et udtryk for, hvad folk tænker og ønsker af et kulturhus. Min vision for Sløjfen er, at vi skal genskabe Sløjfen som et vartegn for byen.

Det skal være et sted, hvor der er et godt miljø omkring cafeen. Et samlingspunkt, hvor folk mødes, også til andet end arrangementer.

Pladen på taget af Sløjfen er fjernet. I mine øjne er det en stor fejl. Den skulle netop bruges til at gøre opmærksom på, hvad der sker i Sløjfen. Andre i byen kunne også bruge den til at reklamere. Andre byer har ikke sådan en reklameplads, der i mine øjne vil gøre Sløjfen endnu mere synlig.

Cafeen er blevet et ”forsamlingshus”, man kan leje sig ind i. Det er i mine øjne også en fejl, da det ikke er det, vi ønsker i byen. Vi ønsker en café, hvor man kan få en kop kaffe og et stykke kage. Få en brunch, gå over og få en frokost med en øl eller vand og nyde udsigten til pladsen eller åen, der løber forbi.

Jeg indtræder gerne i udvalg eller bestyrelse for at få min vision opfyldt. Jeg ved godt, at der er forskellige forhold, der gør, at mange ting er svære. Men se mig som en samarbejdspartner, der kan være med til at ændre ting.

Jeg mener stadig, der skal andre tilbud ind i Sløjfen. F.eks. bowling, biograf m.m. Jeg stiller op for Venstre til kommunalvalget, og hvis jeg kommer ind, er det et af de områder, jeg vil kæmpe for. Vi skal have lavet Sløjfen til et rigtigt og aktivt hus. Jeg håber, jeg kan gøre en forskel.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her