Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Uforståeligt at fyre træner efter storsejr

Som Troels Henriksen skriver i JP, er det aldrig set før, at en træner bliver fyret umiddelbart efter en storsejr på 5-1. Det er heller ikke i orden – langtfra.

Timingen er elendig. Også selv om fyringen selvfølgelig var besluttet før kampen mod Helsingør, og David Nielsen allerede var ansat. Men alligevel. Resultatet er nu, at hele spillertruppen er forarget, og det halve fodbold-Aarhus undrer sig.

Hav dog lidt tålmodighed. Vent og se, hvad vil der ske med holdet efter storsejren.

Nu står ledelsen i AGF selvforskyldt midt i en byge af kritik fra spillere, fodboldglade aarhusianere og pressen. Det er ikke godt for klubbens fremtid. Hverken for indsatsen på banen eller opbakningen fra tilskuersiden.

Så var det da bedre at have fyret Glen Riddersholm efter nederlaget til 1. divisionsklubben Fredericia, som var en klar trænerfejl; idet han mødte op til kampen med et reduceret AGF-mandskab.

Da var ansættelsen af David Nielsen sikkert ikke faldet på plads endnu, men så måtte hjælpetræneren jo tage over i et par kampe.

Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed. AGF står nu med et virkelig stærkt fodboldhold – på papiret i hvert fald. Det tager vel lidt tid at få sådan et mandskab med en masse nye spillere til at finde sammen på banen. Spillerne siger jo nu selv, at Glen Riddersholm gjorde det udmærket, men at det var dem, der fejlede ude på plænen.

For klubben og for Aarhus må vi da virkelig håbe, at denne timingbrøler ikke vil give så meget mistillid mellem spillere og ledelse, at det kommer til at koste den tredje nedrykning i løbet af ganske få år.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Letbanens direktør får gyldent håndtryk
Martin Søby, Stockholmsgade 5 2. tv., Aarhus N
Uforståelig at direktør Claus Rehfeld Moshøj belønnes efter eklatant fejl
Debat: Aarhus og magtarrogance
Kristian Bak Jensen, økologisk landmand, Tørringvej 44, Gjerlev J.
Måske er det meget sundt for Aarhus Kommune for en kort stund at mærke, hvordan det er at være den lille.
Debat: Bravo, rådmand Simsek
Sten Weidinger, Olaf Rudes Vej 6A, Højbjerg
Ifølge JP Aarhus 10/1 vil den nye rådmand for teknik og dermed også trafik, Bünyamin Simsek, sørge for, at det katastrofale vejkryds ved Mindet/Dokk 1 bliver til et normalt T-kryds.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanens direktør får gyldent håndtryk

Martin Søby, Stockholmsgade 5 2. tv., Aarhus N
Uforståelig at direktør Claus Rehfeld Moshøj belønnes efter eklatant fejl

Debat: Aarhus og magtarrogance

Kristian Bak Jensen, økologisk landmand, Tørringvej 44, Gjerlev J.
Måske er det meget sundt for Aarhus Kommune for en kort stund at mærke, hvordan det er at være den lille.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her