Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Kære borgmester Jacob Bundsgaard

Der er mennesker med handicap i din by, som afvikler snarere end udvikler sig, fordi de ikke får den hjælp og støtte, som de har behov for.

Der er mennesker med handicap i Aarhus, der står over for at miste en del af den personlige hjælp, der er helt nødvendig for at leve et liv med indhold. Arkivfoto: Emil Ryge Christoffersen

Der er mennesker med handicap i din by, som afvikler snarere end udvikler sig, fordi de ikke får den hjælp og støtte, som de har behov for.

Der er mennesker med handicap i din by, der ikke kan finde hoved og hale i deres rettigheder, og ikke ved hvem, der skal hjælpe dem.

Hvornår er en lufthavn blevet vigtigere end basal omsorg for samfundets svageste for Socialdemokraterne?

Der er mennesker med handicap i din by, der stort set aldrig kommer uden for en dør, fordi der ikke er nogen til at følge dem. Der er mennesker med handicap i din by, der må tage syge på arbejde på aktivitetscentrene, fordi der ikke er personale til at passe dem i deres botilbud. Der er mennesker med handicap i din by, der står over for at miste en del af den personlige hjælp, der er helt nødvendig for at leve et liv med indhold.

Der er pårørende til mennesker med handicap i din by, der ikke kan sove om natten, fordi de er sønderlemmende bekymrede for om deres søn eller datter nu klarer sig, når der er skåret så voldsomt på personalet på bostederne.

Syge af pres

Der er pårørende til mennesker med handicap i din by, der er blevet syge af det pres, der opstod, da støtten til deres handicappede datter eller søn blev helt eller delvist sparet væk. Og du er bekendt med alle disse beretninger, for du har fået dem fortalt. Og alligevel drager du nu til Bruxelles for at bede om lov til at bruge 500 mio. kr. og derefter 20 gange 75 mio. kr. på flytning af en lufthavn. Hvorfor, Jacob Bundsgaard?

Hvornår er en lufthavn blevet vigtigere end basal omsorg for samfundets svageste for Socialdemokraterne? Vil du forklare det for mig, Jacob Bundsgaard?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Socialdemokratiet løber fra løfter og reglementer

Jakob D. A. Nicolaisen
Socialdemokratiet udviser total ligegyldighed overfor berørte borgere i en sag om et investeringsfirmas byggeambitioner på Trøjborg.

Debat: Når karakterer gør mere skade end gavn

Kamma Ankjærø
Hvis skolen vedbliver at svinge karaktersvøben, opnår den kun, at begrebet stress også føres ind i barnets verden.

Debat: Institutioner i udsatte boligområder burde være af særlig høj kvalitet

Vibeke Sørensen
Et tilstrækkeligt antal af uddannede pædagoger i et gratis tilbud for alle, og hvor de positive intentioner fra dagtilbudslovens pædagogiske grundlag er omdrejningspunktet. Det vil sige værdier, der bygger på, at barnet har værdi i sig selv, og at der er tid og plads til at lære at danne relationer.
Aarhus' historie

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?

Gellerup: 50 år gammel og først ved at blive voksen

Tom Nielsen, professor, Arkitektskolen Aarhus

Som by er Gellerup stadig kun nået lømmelalderen.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her