Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Åh nej – ikke igen

Hvor mange gange endnu skal borgerne i Højbjerg mon på barrikaderne for at få Claes Remien og kommunen til at forstå, at vi ikke vil have mere trafik på Oddervej og ikke flere supermarkeder og andet overflødigt?

Skådecentret har haft svært ved at udleje dets lejemål, og på Rundhøj har vi set flere tomme butikker.

Så er der bibliotek og borgerhus. Her er der fra de lokale borgere blevet lagt et stort arbejde i at undersøge flere forskellige muligheder og virkelig gå ind i processen på en konstruktiv måde. Forslaget herfra er at få samlet fritidsaktiviteter og kultur ved Lyseng.

Hvorfor ikke lytte til borgerne, der skal leve med løsningen i mange år frem?

Når nu så mange engagerede mennesker virkelig tager aktiv del i processen, ønsker kommunen åbenbart ikke at lytte. Hvad er det så egentlig lige, at vi skal med demokratiet?

Anses borgerne i kommunen i virkeligheden som en irriterende faktor eller et nødvendigt onde for magten? Skal fællesrådene nedlægges?

I Højbjerg stiller vi os under alle omstændigheder mere og mere undrende over for kommunens trafikpolitik og planlægning. Er kommunen her for os eller for private bygherrer?

Vi vil gerne samarbejde.

Vil kommunen?

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Maj 68 er en mediemyte

Torkil Fonsmark
Slut 1960’erne var en underholdende tid. Men når yngre kolleger har udtrykt misundelse over, at de ikke levede i den tid, må man dog konstatere, at så vildt var det altså ikke.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her