*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Åh nej – ikke igen

Hvor mange gange endnu skal borgerne i Højbjerg mon på barrikaderne for at få Claes Remien og kommunen til at forstå, at vi ikke vil have mere trafik på Oddervej og ikke flere supermarkeder og andet overflødigt?

Skådecentret har haft svært ved at udleje dets lejemål, og på Rundhøj har vi set flere tomme butikker.

Så er der bibliotek og borgerhus. Her er der fra de lokale borgere blevet lagt et stort arbejde i at undersøge flere forskellige muligheder og virkelig gå ind i processen på en konstruktiv måde. Forslaget herfra er at få samlet fritidsaktiviteter og kultur ved Lyseng.

Hvorfor ikke lytte til borgerne, der skal leve med løsningen i mange år frem?

Når nu så mange engagerede mennesker virkelig tager aktiv del i processen, ønsker kommunen åbenbart ikke at lytte. Hvad er det så egentlig lige, at vi skal med demokratiet?

Anses borgerne i kommunen i virkeligheden som en irriterende faktor eller et nødvendigt onde for magten? Skal fællesrådene nedlægges?

I Højbjerg stiller vi os under alle omstændigheder mere og mere undrende over for kommunens trafikpolitik og planlægning. Er kommunen her for os eller for private bygherrer?

Vi vil gerne samarbejde.

Vil kommunen?

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Kulturhovedstad – succes eller fiasko?

Per Hovgaard, Niels Bohr Vej 28, 8260 Viby J
Ikke siden starten af dette kulturhovedstadsvanvid i 1985 har der været en eneste værtsby, der har kunnet melde om succes.

Debat: Demensspecialisters uetiske etik

Karsten Brønnum, Storenorvej 17, 8340 Malling
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her