Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Men hvem lytter til mennesker med handicap?

En stærk og stor forældreflok gik imod spareplanerne på folkeskoleområdet – og så lyttede politikerne og nedlagde forslaget. Dejligt, hvis det også fremtidigt vil komme mennesker med handicap til gode, at politikerne lytter til borgerne.


Dernæst fandt borgmesteren nogle penge, så sparekravet til skoleområdet blev halveret.

Stort tillykke til alle de forældre, der dermed har sikret, at folkeskolerne rammes langt mindre end oprindeligt tænkt.

Tilbage står spørgsmålet, hvad der nu vil ske med sparekravet på handicapområdet? Bliver det også nedsat – eller fjernet - nu der er fundet ekstra penge i kommunekassen?


Tilbage står spørgsmålet, hvad der nu vil ske med sparekravet på handicapområdet? Bliver det også nedsat – eller fjernet - nu der er fundet ekstra penge i kommunekassen?


Eller er vi for få og for svage til at blive taget alvorligt? For få til at politikerne gider at lytte til os? Der er jo sandt at sige ikke mange stemmer i os.


Der var engang, da Socialdemokratiet var garant for, at der blev taget hensyn til de svageste grupper i samfundet – hvor det hed: ”Et samfund skal kendes på den måde, det behandler sine svageste borgere”. Hvor begreber som ”solidaritet” og ”de bredeste skuldre skal bære de tungeste byrder” var centrale og værdibærende. Er disse nu udskiftet med lyseblå skjorter, regneark og ”enhver er sig selv nærmest”?


Det håber jeg ikke, selv om man godt kunne få den tanke.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her