Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Vi fik vores campingvogn smadret af tåbelige forhold på Aarhus Havn

Vi fik for nylig smadret vores campingvogn i p-huset ved Dokk1 på Aarhus Havn.

Vi kom kørende vestfra til den sydlige del af havneområdet i Aarhus for at finde færgen til Sjællands Odde . Den ganske store vej, vi kørte på, viste sig meget overraskende at slutte i p-huset – uden åbenbare flugtmuligheder. Vi kørte (vildt stresset) gennem p-huset og så på den anden side af p-huset, at yderligere fire personbiler kørte rundt på dette flotte flisebelagte område for at finde en udvej. Forgæves. Vi var fanget. Men rart, at vi ikke var de eneste tumper.

Vi kørte tilbage gennem p-huset, men overså åbenbart, at der var angivet en maksimal højde. Vi smadrede derfor både en del af p-husets ejendom og vores gode campingvogn. Vi kunne godt komme ind med campingvognen - men ikke ud.

Jeg gætter på, at der er nogle kommunale vejfolk, som har kedet sig på deres arbejde og derfor har fundet på – eller i det mindste godkendt - denne sjove model. Måske kan de ovenikøbet fra deres arbejdsplads med et smil iagttage de mange bilister, der kører forvirret rundt – efter at være lokket i en fælde. Og det er smart tænkt, at man kan komme ind i p-huset uden problemer, og så sætter man begrænsninger på udvejen.

Disse opfindsomme kommunale folk bidrager jo også positivt til Aarhus-områdets økonomi. Der er ganske mange penge i de uheld, som følger i kølvandet på modellen . Det giver arbejde til lokale folk. Og – afgørende vigtigt – det er jo kun personer, der ikke bor i Aarhus, som kommer i fedtefadet.

Skriv din mening om forholdene i Aarhus, Østjylland og Region Midtjylland til JP Aarhus – klik her og læs, hvordan du sender et debatindlæg.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: EU-romantisk idealisme

Henrik Ræder Clausen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her