Seneste Meninger
08:12

Debat: Klimaet truer – forskning er løsningen

Susan Kronborg
Offentligt ejede virksomheder har udfordringerne. Universitetsverdenen hjælper med løsninger. Private virksomheder sætter løsningerne i produktion. Viden bliver til arbejdspladser.
16.11

Debat: Håbløse p-forhold ved AUH

Helge B. Olesen
16.11

Debat: Ansvar og sandhed

Per Hovgaard
16.11

Debat: De frivillige er lokalsamfundets lim

Arne Pedersen
Frivilligt arbejde skal være sjovt, og det skal (helst) ikke koste penge for den enkelte.
16.11

Debat: Svar om halvtimesdrift udbedes

Oskar Christensen
15.11

Debat: Socialstyrelsen lukker Foreningsbutikken

Hans Weinreich
Vi står stadig helt uforstående over for, at det politiske system, som påberåber sig vigtigheden af frivillige, der driver aktiviteter samt hjælper samfundet og os alle i dagligdagen, bakker sådanne beslutninger op.
15.11

Debat: Perler på Aarhus Ø

Ejner Eriksen
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Verdens mest solgte bil får nyt udseende

Verdens bedst sælgende bil gennem tiderne, Toyota Corolla, er på ingen måde på vej væk fra samlebåndet. Tværtimod får den et facelift og bliver ens verden rundt. Finans
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Klimaet truer – forskning er løsningen

Susan Kronborg
Offentligt ejede virksomheder har udfordringerne. Universitetsverdenen hjælper med løsninger. Private virksomheder sætter løsningerne i produktion. Viden bliver til arbejdspladser.
Aarhus' historie
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Berlin bærer sin historie som arkitektoniske ar og smykker
Byens dramatiske fortid er spejlet i de arkitektoniske lag, byen er gjort af. Østtyske skatte pudses af og revitaliseres, mens det diskuteres om man må elske noget, der er opført under nazismens æstetik. 
Se flere
Bolig
Vi har langt flere indbrud end Norge, Sverige og Tyskland, men: Sådan stopper du tyven
I vintermørket har indbrudstyven ideelle arbejdsvilkår. Men én ting bekymrer ham mere end noget andet – at blive opdaget af mennesker. To eksperter fortæller, hvordan du i bedste ”Alene hjemme”-stil lægger forhindringer ud. 
Se flere
Se test af af tv i luksusklassen: Lækre tv’er, der er alle pengene værd
Her tager vi temperaturen på tv’ernes luksusklasse i prisniveauet omkring de 20.000 kroner. De testede tv’er er ret forskellige. Men billedkvaliteten har over hele linjen fået et kæmpe løft – takket være forbedringer i OLED- og QLED-teknologierne. Du får høj kvalitet for de mange penge 
Se flere
Spørg om penge: Hvad skal man være særligt opmærksom, når man vil sælge fast ejendom til børn, børnebørn eller arvinger?
Landsskatteretten har med to afgørelser offentliggjort den 7. november 2018 på ny taget stilling til +/- 15 pct.-reglen i forbindelse med en gaveoverdragelse af fast ejendom indenfor den nærmeste familie. Med afgørelserne har Landsskatteretten sendt et klart signal om, at +/- 15 pct.-reglen på gaveområdet fortsat står som et meget klart udgangspunkt for værdiansættelsen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her