*

Kultur

Kongeligt besøg til 2017 festival for børnebøger

Kronprinsesse Mary har sagt ja til at åbne børnebogs festivalen. Arkivfoto: Morten Lau-Nielsen

Det er en af de store begivenheder i kulturhovedstadsåret, når International Børnelitteraturfestival Hay Festival Aarhus 2017 finder sted den 26.-29. oktober på Dokk1 i samarbejde med den verdenskendte britiske Hay Festival.

Nu får den også kongelig bevågenhed. Kronprinsesse Mary har sagt ja til at åbne festivalen, hvor en lang række kendte fortællere, illustratorer og forfattere samles over de fire dage for, som det hedder i omtalen af festivalen, at hylde børn og unges fortælleglæde, skrive- og læselyst.

Fra Danmark deltager bl.a. Janne Teller, Kim Fupz Aakeson, Kenneth Bøgh Andersen, Josefine Ottesen, Dy Plambeck, Wulff Morgenthaler, Louis Jensen og Søren Jessen.

Den britiske udgave af Hay Festival plejer at tiltrække omkring 250.000 mennesker.

Under festivalen i Aarhus kan publikum deltage i mere end 150 arrangementer og workshops. Man kan se programmet på aarhus39.dk.

tins
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Er rent drikkevand virkelig ubetydeligt?

Jørgen Christensen, Tisetvej 24, Solbjerg
I VVM-redegørelsen for en ny jernbanestrækning mellem Hovedgård og Hasselager står der under punktet ”Risiko for forurening af drikkevand”, at den er »ubetydelig« for alle tre linjeføringer i og omkring Solbjerg – selv om jernbanen føres hen over vores drikkevandsressourcer.

Debat: Sober vejomlægning ved Stavtrup

Gert E. Aarslev, formand for Stavtrup Lokalråd

Debat: Kulturhovedstad – succes eller fiasko?

Per Hovgaard, Niels Bohr Vej 28, 8260 Viby J
Ikke siden starten af dette kulturhovedstadsvanvid i 1985 har der været en eneste værtsby, der har kunnet melde om succes.
Restauranter
Annonce
Annonce
En ønskejul når livet er svært
Organisationen Ønske Jul hjælper hvert år hårdt ramte familier til at få en god jul. Siden 2012 har de sørget for, at midtjyske familier med ondt i livet også får en juleaften med alt, hvad der hører til. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her