Kultur

Scenetjek: Fuld fart på parkeringspladsen

Carpark North satte et kraftfuldt punktum for Stjernescenen på årets festival.

Carpark Norths electro rock bed sig fast i bøgeskoven. Foto: Morten Lau-Nielsen

Carpark North gav den fuld gas, da de lørdag nat gik på scenen ved Smukfest.

Det var sidste koncert på Stjernescenen under dette års festival, og der var masser af opbakning fra publikum, som var mødt talstærkt op.

Efter bare to numre, skulle der kun ét ord til for at vise, at folk var helt klar. Forsanger Lau Højen nærmest bare nævnte ordet »klap,« og straks bragede klapsalverne taktfast op mod scenen.

Scenetjek: Med fællessang, flirten og følsomhed oplivede Burhan G Bøgescenens publikum

Med kraftfuld electro rock fik Carpark North for alvor sparket gang i en fest, og publikum skrålede med på kendte sange, som »Best Day,« »Shall We Be Grateful« og »Transparent and Glasslike.«

Sidstnævnte sluttede med noget, der kunne minde om en råbekonkurrence, hvor publikum formåede at give Lau Højen kamp til stregen, trods forsangerens hjælp fra en mikrofon og et stort højtaleranlæg.

Scenetjek: Russisk folkedans, sækkepibe og basarm sparkede gang i den Infernal'ske fest

Undervejs i koncerten spillede det aarhusianske band også to nye sange, som begge blev taget rigtig godt imod blandt publikum.

»Raise Your Head« og »Ain't No Turning Back« var titlerne på de to sange. Til førstnævnte blev der endda optaget elementer til en kommende musikvideo.

Med skrig, skrål og hænderne overhovedet fik publikum serveret en yderst værdig afslutning på Stjernescenen for i år.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

Følg med, når Jyllands-Posten serverer nyheder, reportager og anmeldelser fra årets Smukfest.

Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her