Kultur

Komikken havde det svært i regnen

Mange var mødt frem, men publikum var ikke rigtig med trods veloplagte komikere.

Martin Nørgaard var en af komikerne med størst succes på en regnvåd eftermiddag på Smukfest. Arkivfoto: Christian Klindt Sølbeck

På en regnvåd lørdag eftermiddag, var det ikke musik, der trak flere tusinde mennesker foran Bøgescenerne på Smukfest.

I stedet var scenen blevet overladt til 11 komikere, som med en byge af jokes skulle forsøge at få fat i publikum. Et publikum, der var klædt i et væld af farver, da regntøj og -slag var blevet fundet frem fra teltene i anledning af det første regnvejr, siden festivalpladsen åbnede onsdag.

Scenetjek: Russisk folkedans, sækkepibe og basarm sparkede gang i den Infernal'ske fest

På scenen optrådte først duoen Adam og Noah, som mange nok kender fra Brobizz-reklamerne, inden de i rækkefølge blev fulgt af Martin Høgsted, Torben Chris, Martin Nørgaard, Jacob Haugaard, Uffe Holm, Ane Høgsberg, Jonatan Spang, Michael Schøt og til sidst Anders Matthesen.

Vært for komikerparaden var Christian Fuhlendorff. Han fik generelt bundet showet godt sammen, men publikum var tunge at danse med i den silende regn.

De mange komikere repræsenterede mange forskellige former for materiale og komik, så der var jokes til alle uanset smag. Fælles for komikerne var, at der virkelig blev forsøgt trukket gang i publikum, men det blev mest til kluklatter og spredte klapsalver.

Scenetjek: Suspekt gjorde beskidt vestegnsrap stuerent

Line-uppens ældste medlem Jacob Haugaard svært ved at få publikum med sig, mens duoen Adam og Noah havde bedst fat i det yngre publikum, som dog ikke virkede til at være stærkt repræsenteret.

På den anden side lykkedes det særligt for to af komikerne at trække lidt flere klap og fælles grin ud af den brogede flok af mennesker. Første gang var det Martin Nørgaard, inden Anders Matthesen som sidste mand på scenen, også fik godt fat i publikum.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

Følg med, når Jyllands-Posten serverer nyheder, reportager og anmeldelser fra årets Smukfest.

Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her