*

Kultur

Russisk folkedans, sækkepibe og basarm sparkede gang i den Infernal'ske fest

Foran et tætpakket publikum leverede Infernal indvoldsrystende bas.

»Så kender vi Lina igen,« som det lød fra en kvindelig tilskuer, da Lina Rafn indtog scenen i en lårkortkjole under Infernals koncert på Smukfest fredag aften. Foto: Morten Kammersgaard.

Fredag aften gik den danske dance-duo Infernal på Stjernescenen foran et ikke umiddelbart feststemt publikum.

Men det blev de.

Infernal fyrede op under bassen, og det var noget, de mange tusinde mennesker på pladsen godt kunne lide.

»De rammer den rigtig godt,« som det lød fra en kvindelig tilskuer i nærheden.

Der var ellers ikke meget, der tydede på, at der skulle være en tætpakket baspumpende fest, der summede i de indre organer, da JP Aarhus' udsendte ankom, omkring 10 minutter før koncerten var sat til at starte.

På det tidspunkt var det stadig til at liste sig næsten helt op på forreste række, og flere havde slået enden i flisen på pladsen og tog en sludder for en sladder.

10 minutter før koncertstart var der stadig rig mulighed for at komme tæt på scenen, eller hvile sig på træ-flisen. Foto: Morten Kammersgaard.

Det var da heller ikke det vilde skrig, der mødte konferencier Simon Jul, da han spurgte om publikum var klar.

Men da først den tidligere X-factor dommer Lina Rafn i forskellige lårkorte kostumer gjorde sin entre på scenen sammen med makkeren Paw Lagermann, var publikum helt klar på både russisk folkedans, sækkepibemusik og fist-pumping.

Infernal formåede at spille publikum op fra træflisen til hoppende basarm, og flere gange var der veritable skove af hænder foran scenen.

En Infernal'sk fest med basrystede indvolde for dem, der kan lide det. Og på Smukfest var der rigtig mange der var med på at feste.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

Følg med, når Jyllands-Posten serverer nyheder, reportager og anmeldelser fra årets Smukfest.

Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her