*

Kultur

Koncert med topnavn afbrudt på Smukfest

Også i mandags resulterede sikkerhedshensyn i en afbrudt koncert.

Sådan så det ud, da konferencier Peter Palshøj fortalte publikum, at moshpits og crowd surfing ikke hører sig til på Smukfest: Foto: Benjamin Nørskov

Der var lagt op til en brag af en fest, da Major Lazer gik på Bøgescenen natten til fredag.

Festen udeblev bestemt ikke, men den måtte dog afbrydes en enkelt gang, da følgende melding dukkede op på Bøgescenens storskærme midt under et nummer:

»Af hensyn til din sikkerhed afbryder vi koncerten midlertidigt. Koncerten fortsætter om få minutter.«

Da nummeret var slut, trådte Smukfest-konferencieren Peter Palshøj på scenen og annoncerede, at afbrydelsen skyldtes crowd surfing og moshpits blandt publikum.

Det virkede dog ikke som om, at afbrydelsen lagde nogen stor dæmper på publikums fest, da koncerten få minutter senere blev genoptaget. Der blev således hoppet, klappet, danset og sunget med på Major Lazers hits og remixes, som den kendte dj Diplo er orkestrator bag. Han udgør sammen med Jillionaire, Walshy Fire og Boaz Van de Beatzog gruppen, der har eksisteret siden 2008. 

Det er ikke første gang, at koncerter på Smukfest er blevet afbrudt på grund af sikkerhedsspørgsmål.

I mandags under Live Camp, der er Smukfests opvarmningsfestival, måtte en anden koncert også afbrydes kortvarigt. Det skete, da dj’en Nicolai Møller spillede sent mandag aften, hvor et pres mod dem, der stod tættest på scenen, betød, at musikken blev stoppet, og at en konferencier måtte på scenen for at advare publikum om at opføre sig for voldsomt.

En anden afbrydelse fandt sted i 2015, hvor en Kim Larsen-koncert blev afbrudt, fordi festivalen blandt andet havde undervurderet, hvor mange gæster der ville se koncerten.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

Følg med, når Jyllands-Posten serverer nyheder, reportager og anmeldelser fra årets Smukfest.

Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her