Kultur

Ny familievenlig verdensmusikfestival i Aarhus

Marienlystparken i Hasle skal til juli være hjem for en ny festival.

African Footprints Legend spiller bl.a. til den nye Marienlyst Park Festival i Hasle. Foto: Pr

Til sommer kommer endnu en ny festival til Aarhus. Denne gang er det en festival for verdensmusik, skriver Århus Stiftstidende

1. juli bliver Marienlyst Park Festival afholdt for første gang og skal danne familievenlige rammer for verdensmusik.

Festivalen er gratis og vil blive afholdt i Marienlystparken i Hasle. Det vil være lokale frivillige, der vil bære festivalen på den dag, den bliver afholdt.

»Festivalen skal være med til at udvikle området fremadrettet i en mere omfavnende, inkluderende og forstående retning,« siger arrangør Jens Munch.

SPOT Festival tager verdensmusik under vingen

I alt seks navne er nu på plads. På programmet er Syrian Expat Ensemble, African Footprints Legend, Æsken, Frisk Frugt, Hudna og Gadjos. De to sidstnævnte navne har netop optrådt på årets Roots & Hybrid Festivalen for verdensmusik, der i sidste uge samarbejdede med Spot Festival.

Ny festival for folk-folket

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Nedrivning løser ikke parallelsamfund

Britt Bager, boligordfører for Venstre, valgt i Østjyllands Storkreds
Jeg kan love, at der vil være langt flere konkrete redskaber i regeringens udspil end et par nedrivninger hist og her.

Debat: Friheden er etisk begrundet

Filip Steffensen, næstformand, Liberal Alliances Ungdom, Aarhus, Langballevej 134, Mårslet

Åbent brev: Presser Aarhus Kommune retsstillingen for at spare penge på børn med handicap?

Charlotte Jensen, | Kis Holm Laursen, | Gro Nielsen, | Claus Thomasbjerg, | Marianne Banner, | Nina Rasmussen, | Rikke Ingemann, | Conni Andersen, | Anne Kjeld Pedersen, | Viggo Jonasen, | Tomas Bjørn Pedersen, | Morten Olesen, | Jan Østergaard, mangeårig bisidder i handicapsager og til daglig chefanklager
Åbent brev til politikerne i Aarhus Byråd – med håb om en konstruktiv dialog, og at handicappede børn kan komme på den politiske dagsorden i Aarhus Byråd på et oplyst og velunderbygget grundlag.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her