Annonce
JP Aarhus 20 år
Kultur

Manu Sareens bøger bliver til film i Aarhus

Aarhusianske Renée Toft Simonsen skal omsætte børnebøgerne om Iqbal Farooq til filmmanustript.

Manu Sareens børnebøger om Iqbal Farooq bliver nu omsat til film. Foto: Jacob Ehrbahn.

Iqbal Farooq er hovedperson i socialminister Manu Sareens børnebøger. De skal filmatiseres i Aarhus, Ebeltoft og København. Renée Toft Simonsen skal omsætte bøgerne til filmmanuskripter, og det er Miso Film, der producerer.

"Vi har skudt en mio. kr. i projektet. Men det er så nyt, at produktionensplanen ikke ligger helt fast endnu," siger chef for Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje, Carsten Holst, til JP Aarhus.

Pengene er lige blevet bevilget, og derfor starter man nu på at lede efter steder, hvor man kan optage filmen.

"Blandt andet har Aarhus og Syddjurs har locations, der passer perfekt til historien," siger Carsten Holst.

Det forventes, at optagelserne til filmen begynder i foråret. Miso Film står også bag tv-serien Dicte, der i øjeblikket ruller over skærmen på TV2.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Ordet frit: Syge børn i Familiehuset i Skejby

Claus Jacobsen
Søskende, forældre og bedsteforældre fra hele landet bor sammen i et hjem uden for deres eget hjem i den tid, et barn i familien indlægges med en kronisk og ofte livstruende sygdom.

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her