20.05

Northside vil være 100 procent bæredygtig

Siden Northside festival så dagens lys for 10 år siden, er det gået fra at være nytænkende at tænke bæredygtigt til at være utænkeligt ikke at gøre det. Årets hovednavn på den bæredygtige scene er fuldstændig at droppe engangskrus på festivalpladsen.
Seneste Kultur

Kunstneren Mormor er allemandseje og helt sin egen på samme tid

Den Aarhusbaserede billedkunstner Mormor har aldrig gået på akademiet. Han er heller aldrig gået efter en plads på kunstmuseerne eller gallerierne, men hans værker sælger hver eneste dag, og han har rygende travlt. Stædighed og struktur er en del af opskriften på succes, og dertil kommer selvfølgelig en kørende kunstforretning og et medlemskab af en taiwansk flyverklub.

De kæmper begge for en bedre by

Det er helt essentielt, at der er plads til de kreative og skæve miljøer – også i fremtidens Aarhus. Sådan lyder det fra Sarah Jarsbo, formand for Foreningen Sydhavnen, og Mads Peter Laursen, direktør for Institut for (X).
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: S har brugt pengene, længe inden de er tjent

Som valgkampen er skredet frem, står det klart, at det store flertal af partier ikke værdiger erhvervslivet et blik.
Dit valg
Der er:
00 dage
00 timer
00 minutter
00 sekunder
til valgstederne åbner
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Slut med betingelsesløs støtte, men fart på handlen med Afrika

Morten Løkkegaard
Vi er nødt til at lette presset på EU’s grænser ved at forbedre livsvilkårene i Afrika. Støtte, investeringer, øget frihandel og et fokuseret hjemsendelsesprogram er løsningen.

Debat: Den usunde sydhavn

Henrik Schmidt
Aarhus' historie
Aarhus sådan set