Seneste Kultur
18.10

»Risskov er luskefisenes republik«

Uendelige somre, skæve originaler og et poesiens land er med til at udgøre Jens Blendstrups Risskov. Forfatteren tager os med til sin hjemstavn og fortæller om, hvordan han dykker ned i barndommens erindringer fra den aarhusianske forstad, når han skal i gang med et nyt værk.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Takeaway-tjek
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Langsigtet udvikling for Aarhus, tak

Hans Jørgen Petersen
Vi må håbe, at politikerne er blevet klogere, og at konsekvensen bliver mindre byfortætning.
Aarhus' historie

100 år med stadsarkitekten

Mens Aarhus Kommune overvejer, om byen fortsat skal have en stadsarkitekt, når Stephen Willacys åremålsansættelse udløber til sommer, runder vi om få dage 100-året for ansættelsen af den første, Frederik Draiby, der satte markante aftryk på Aarhus.
Aarhus sådan set
Ny vestindisk kommissær: »Historien skal løfte os op«
Sankt Croix, Sankt Thomas og Sankt Jan var danske kolonier i næsten 250 år, men har været amerikanske siden 1917. Alligevel er den danske forbindelse stadig vigtig for US Virgin Islands, fortæller den nye turismekommissær Joseph Boschulte. 
Se flere
Bolig
Mød psykologi-professoren, der skal forme fremtidens danske design
Til januar overtager den 46-årige professor, forfatter og debattør Lene Tanggaard sit nye job som rektor for Designskolen Kolding. Et job, som passer godt til den kreative kvinde, der ser frem til at kunne være med til at videreføre og ikke mindst videreudvikle den stærke danske designtradition. 
Se flere