Bor du på en indbrudsplaget vej?


Aarhusianerne anmeldte i 2011 ca. 3.000 indbrud - se hvor tyvene har slået til i 2012.


8,3 indbrud om dagen.


Det var aarhusianernes virkelighed i 2011, og derfor har Østjyllands Politi forpligtet sig til at bringe antallet af anmeldte indbrud ned i private hjem, samt forsøge at sigte flere gerningsmænd.


JP Aarhus har sat sig for at vise, hvor stort problemet er og har derfor oprettet et kort over samtlige anmeldelser om indbrud i 2012.Forklaring: Blå : 1 indbrud. Gul : 2-4 indbrud. Rød : 5 el. flere indbrud.


Indtil 1. juli vil kortet hver uge blive opdateret med politiets nyeste oplysninger. På kortet ses både indbrud i privat beboelse samt virksomheder.


Kilde: Østjyllands Politis døgnrapporter fra 2.1. 2012 og frem.


Senest opdateret 29.6.2012 (Kortet opdateres ikke mere)


Har du gode råd eller dårlige erfaringer med indbrud? Deltag i debatten eller send en mail til jonas.h.moestrup@jp.dk, jacob.haislund@jp.dk eller nikolaj.lund@jp.dk

Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mennesker er ikke diagnoser

Anette Poulsen
Vi bør ændre sprogbrug, så et menneske ikke slås i hartkorn med sin diagnose.

Debat: Hvor blev vores værdier af?

Johan Hedegaard Jørgensen, Kira Boe
Det er trist, at Folketinget har afvist et forslag om at forpligte Danmark på at stå værn om den akademiske frihed i verden og hjælpe med at beskytte studerende, der bliver forfulgt.
Aarhus' historie
Aarhus sådan set
Nu genåbner Svinkløv snart: På et badehotel skal tiden helst gå langsomt
Engang var de danske badehoteller for det bedre borgerskab, men i dag er de for alle, som skatter ro, nærvær og natur. Til maj slår det genopførte Svinkløv Badehotel dørene op for en ny sæson, og forpagterne har gjort meget ud af at være tro mod stedet. 
Se flere
Biler
Italiensk bilmærke vil lave fleksibel elbil
Fiat viser koncept for den næste model i Panda-størrelse, hvor bilejeren selv kan facelifte bilen undervejs med forskellige tagkonstruktioner, nye farvede karrosseridele, opgraderet infotainment og ikke mindst større batteripakker i den elektriske version. 
Se flere
Bolig
Puslespillet er endelig gået op
For Mette og Michel Totaro har renoveringsprojektet været et stort puslespil, hvor brikker som farver, materialer og drømme har skullet forenes til en færdig helhed. Det har både været sjovt, hårdt og lærerigt at istandsætte drømmevillaen på Møllebakken i Sønderborg. 
Se flere
Studie: Færre dør af kræft i EU
Som mand er risikoen for at dø af kræft faldet seks procent siden 2014. For kvinder er den faldet 3,6 procent. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her