Seneste Kommentar
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Regeringen: Dyb og lang nedtur vil ramme dansk økonomi

Coronakrisen får alvorlige konsekvenser for økonomien, vurderer regeringen i en ny økonomisk redegørelse. Dansk økonomi dykker med 5,3 pct. i 2020, og statens budget står til et underskud på et trecifret milliardbeløb i år.
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Ulrich Fredberg og janteloven

Kaj Holst-Jørgensen
Er det på grund af misundelse, at lægen Ulrich Fredberg skulle fjernes fra Silkeborg Sygehus?
Aarhus' historie
Mere
Aarhus sådan set
Biler
»Hvis man vil bruge en bil til 15.000 kr. som pendlerbil, skal man muligvis være mere realistisk«
Nye teknologier, lige fra elektroniske skilteaflæsere til elbiler og plug-in hybrider, stiller større krav til bilkøbere og sælgere og kan give større grobund for uenighed, hvis der er ikke klare linjer om forventningerne. 
Se flere
Bolig
Plant haven til i krukker
Når du vælger store krukker, får du masser af muligheder for at skabe flotte og anderledes opstillinger – både i den lille og den store have. 
Se flere
Nyt tv? Tre stjernekøb - og fem apparater til en rigtig god pris
Den 2. juni kan dit tv gå i sort, hvis det er koblet på det gamle antennesignal. Det er den perfekte anledning til at opgradere til et helt nyt og moderne tv. Vi har testet tre tv'er, som er noget af det bedste, producenterne kan levere lige nu, og desuden får du et bud på fem apparater til en god pris med sidste års teknologi. 
Se flere
Ny udstilling: Kunsten holder myter i live, men tager også livet af dem
Ordet mytologier er i sig selv et vidtfavnende begreb. På Aros' nye udstilling kan man se, hvordan kunsten har været med til at skabe og fastholde mytologiske fortællinger gennem alle tider, men også været med til at bryde dem ned igen. 
Se flere