Seneste Kommentar
06.02

Kommentar: Typografer med seks ben

Når man skal dyrke tømmer, er typografen nemlig et frygtet skadedyr i nåleplantager, og en død typograf er derfor en god typograf i skovejerens øjne.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Illusorisk at tro, at gymnasier kan løse problemerne selv

Britta Neumann
Regionsrådet ønsker en mere hensigtsmæssig fordeling af de tosprogede elever på gymnasierne; et ønske alle burde støtte op om, hvis de vil bidrage til at hindre parallelsamfund og polarisering.

Debat: Aarhus ved vandet – hvordan bygger vi på historien?

Søren Bitsch Christensen
Stadsarkivet tager hul på et EU-projekt, der skal gøre os bedre rustede til at få de historiske bymiljøer til at spille sammen med byens fortsatte udvikling og vækst. Ved at lytte til råd fra en bred vifte af borgere skal det gøre os klogere på bevaringsværdige bymiljøers potentialer.
Aarhus' historie

Den sidste folkelige borgmester

Flemming Knudsen havde sine tilhængere og modstandere, men fik aldrig anerkendelse for sin indsats i den stilling, han var så glad for.

En omvej mod toppen

Thorkild Simonsen måtte omkring en højskole på Sjælland og et seminarium i Ribe, inden han indledte turen mod toppen i Aarhus. Her fik et særligt møde afgørende betydning.
Aarhus sådan set
Bolig
Bangladesh møder dansk design i Haslev: »Mit doughnutformede hus er en dansk-asiatisk oase«
Dilwara Hasin og hendes to børn flyttede fra en lejlighed i Valby til et hus i Haslev, hvor de nyder det stille liv i provinsen. Husets runde arkitektur, som børnene kalder et doughnuthus, faldt de alle tre pladask for. 
Se flere
Mad og Vin
Se flere