Seneste Kommentar
18.06

Skår i glæden ved at have en have: Folk larmer mere og mere

Overskriften til denne kommentar er hentet fra Forlaget Olivias og Kirsten Skaarups smukke, lille bog fra 1997, ”Glæden ved at have en have”. Bogen er en kombination af enkle forslag til, hvad der kan dyrkes i haven af kål, bær, køkkenurter, kartofler, frugter og meget mere, kombineret med 72 vidunderlige historiske citater om havens kolossale betydning for vi menneskers mentale tilstand – før som nu.
12.06

Kommentar: I Aarhus burde færre have det dårligt

Jeg elsker Aarhus. Det ved alle, som kender mig, og jeg gør en dyd ud af at fortælle det til alle, der vil høre på det. Det er ikke det samme som, at Aarhus er perfekt. Vi har for mange borgere, der ikke har det så godt, som de burde have.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu

Aarhus Jazz Festival: Aarhus gi'r den jazz dagen lang

I år fejrer Aarhus Jazz Festival, at jazzen nåede til Aarhus for 100 år siden. Siden dengang er jazzmusikken blevet en stor familie af mange typer jazz, som årets festival giver rig lejlighed til at opleve og opdage – også på en helt normal hverdag.
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forringelserne fortsætter

Per Hovgaard
Aarhus' historie
Aarhus sådan set
Test: Tag digitale noter i hånden
På trods af tablets og laptops er der stadig folk, der foretrækker at tage noter i hånden, og de er netop målgruppen for Rocketbook Everlast, der prøver at binde bro mellem den analoge og digitale verden. 
Se flere
Viden
Forskere kortlagde bestanden af truet spurv: Nu slår Frankrig hårdt ned på jægerne
Jagten på hortulaner i Frankrig ser ud til at have fået en ende, mener flere forskere efter publiceringen af et nyt studie. Den lille spurvefugl er kritisk truet i flere europæiske lande. 
Se flere