*

Favrskov

551 børn glæder sig til at lege

De skal balancere, styrke motorikken og lege med farvestrålende tumletårne. Vi taler om 551 børn fra daginstitutioner i Favrskov Kommune, som i uge 41, der starter på mandag, er med i bevægelsesugen ”Hej skal vi lege?”, som Børneulykkesfonden, DGI og Bobles står bag.

Fjolletårne og Flyvende Frisbee er navnene på nogle af de lege, som børn fra hele landet skal prøve kræfter med, når bevægelsesugen skydes i gang på mandag.

Med bevægelsesugen ønsker Børneulykkesfonden, DGI og Bobles at inspirere forældre og pædagoger til mere motorik, leg og bevægelse i børnehaver og institutioner. Der har været stor interesse for ”Hej skal vi lege?”. I år er der tilmeldt omkring 25.000 børn fra 815 institutioner. Siden 2011 har mere end 259.000 børn deltaget i bevægelsesugen.

»Det er vigtigt at sætte fokus på motorik og bevægelsesglæde blandt børn, både når de er i institution og derhjemme,« siger Søren Møller, formand for DG

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Rent vand til Aarhus

Jens Bøje, Toftegaarden, Elmosevej 10, Fløjstrup, Beder
335.000 borgere i Aarhus Kommune har allerede rent drikkevand – og vil heldigvis fortsat have det.

Debat: Ulækre skoletoiletter – har forældrene ikke et ansvar?

Sidsel Vejby, cand. ling. merc. (mor til børn i hhv. 1. og 4. klasse) Rønbjergvej 15, Risskov
På mine børns skole er toiletterne lige så uhumske som før renoveringen.

Debat: Dansk landbrug er ikke rosenrødt

Holger Øster Mortensen, ”Liselyst”, Præstholm Mk., Odder
Restauranter
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her