Annonce
JP Aarhus 20 år
Favrskov

Hadstencentret nærmer sig et sundhedshus

Sundhedshuset Hadsten er ved at tage form i Hadsten Centret, der længe har kæmpet med butiksdød.

Store tomme forretninger og et forladt center var resultatet, da en stor dagligvareforretning opsagde sit lejemål i Hadsten Centret tilbage i 2016. Siden da har de lokale kæmpet for at få liv i centret, og nu ser det ud til, at et nyt sundhedshus er ved at komme på benene.

I foråret opkøbte Lars Persson, Hadsten Apotek, kiropraktorene Pia og Anders Tromholt, samt fysioterapeut Karsten Høgh store dele af Hadsten Centret af udlejningsfirmaet KS Østergade A/S for at etablere Sundhedshuset Hadsten.

1. oktober rykkede nye lejere således ind i det nye Sundhedshus, de to psykomotoriske terapeuter Mette Madsen med firmaet BoostYourself og Karin Madsen med firmaet LivsgnistenKarin. De holder til på førstesalen, og deres indtog i centret puster liv i byens drøm om mere liv i centret.

Ejerne af Sundhedshuset Hadsten er stadig igang med at lede efter flere sundhedsaktører, og de ønsker både at tilføje et lægehus, en tandlæge og massører.

“Vi har en vision om at etablere et sundhedshus, hvor vi kan udnytte hinandens kompetencer, få tværfaglighed og arbejde sammen, ikke konkurrere,” har Karsten Høgh tidligere udtalt.

De nye ejere håber med sundhedshuset at kunne tiltrække flere handlende til centret på sigt.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Erhverv i Østjylland: Skelettet i detailhandlen
Når Jysk åbner 25 nye forretninger i oktober, lader det sig bl.a. gøre pga. Expedit i Hadsten, der leverer alt butiksinventaret minus kasseapparater og elektronik. Siden starten i 1950’erne er Expedit vokset med sine detailkunder, bl.a. Jysk, Salling Group og Coop, og har nu ca. 250 ansatte og afdelinger i hele Norden.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: EU-romantisk idealisme

Henrik Ræder Clausen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Legendarisk Jeep kører ind i fremtiden
Jeep Wrangler har stort set ikke ændret sig siden slutningen af 1980’erne, men næste år kommer klassikeren i en ny udgave. Essen er stadig den gamle Jeep tilsat mere komfort og et design med glimt i øjet. 
Se flere
Spånplade: Hele Danmark arbejder for Kronospan
Når danskerne afleverer træ på den lokale genbrugsstation, arbejder de for Kronospan i Pindstrup, der fabrikerer spånplader til bl.a. køkkener, skriveborde og gulve. For når Kronospan fremstiller spånplader, er 75 procent af træet genbrugstræ, hvor rigtig meget af det stammer fra landets genbrugsstationer. Der er penge i genbrug – en omsætning på ca. 500 mio. kr. årligt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her