Annonce
JP Aarhus 20 år
Favrskov

Haveejer sigtet for brand med ukrudtsbrænder

Der er flere grunde til at passe på, hvis man forsøger at brænde ukrudtet væk.

Et skur på Gartnervænget i Hinnerup nedbrændte helt, da husejeren onsdag formiddag kom til at sætte ild til det med sin ukrudtsbrænder.

Brandvæsnet kunne ikke redde skuret, og ilden nåede også at brede sig lidt til huset ved siden af, som fik nogle sodskader. Ingen personer kom til skade ved branden.

Den 61-årige mand, der bor på stedet, blev sigtet for ikke at have udvist nok forsigtighed, da han gik med sin ukrudtsbrænder.

mony

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
En åben dør i Sall
Det hele startede som en fest i Bjarne Frost Hansens have for 20 år siden i landsbyen Sall. Siden da har FestiSall vokset sig større og er flyttet over på den lokale skole. I dag besøger omkring 1.000 mennesker hvert år den første weekend i august FestiSall, der opstod af glæden til musik og lysten til at sætte gang i landsbylivet.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her