Annonce
JP Aarhus 20 år
Favrskov

Foreningen Favrskov4eren vil styrke landsbyerne

Favrskov4eren arbejder for landsbysamarbejde.

Siden 2015 har foreningen Favrskov4ren kæmpet for et aktivt og stærkt lokalområde i Houlbjerg, Laurbjerg, Bøstrup og Granslev.

Under overskriften ”Landsbyklynger” deltager Favrskov4ren nu i et landsdækkende projekt, som skal skabe en bæredygtig udvikling i byerne. Det sker i et nyt samarbejde med DGI, Real Dania og Favrskov Kommune. I løbet af de næste 18 måneder vil Favrskov Kommune få plads i styregruppen, hvor der udveksles erfaringer fra pilotprojekter, som viser, at klyngesamarbejde øger landsbyernes politiske indflydelse.

Nu vil Favrskov4ren gerne invitere borgerne til workshops i de fire byer. Her skal alle idéer og drømme for byerne – store som små – smides i puljen, fortæller Peter Lange, formand for Favrskov4ren.

Stormøde til maj

»Spørgsmålet er, hvilke projekter borgerne vil deltage i for at gøre vores lokalområde sjovere og hyggeligere. Det kan være, man vil bygge en shelter, lave en cykelrute, arrangere udflugter ud over det sædvanlige eller noget helt andet. Listen er lang,« fortæller formanden.

Det første borgermøde finder sted i Houlbjerg Forsamlingshus mandag den 16. april kl. 19-21. Herefter vil der være møde i Laurbjerg den 18. april, Bøstrup den 23. april og Granslev den 25. april.

Den 2. maj vil der være stormøde, hvor resultaterne fra borgermøderne opsamles og videreudvikles.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Den utrolige skandale i Aarhus

Flemming Larsen, C. F. Aagaards Vej 28, Højbjerg
Skandalen i Teknik og Miljø viser, at alt er muligt i Aarhus Kommune, hvis man har de rigtige forbindelser.

Debat: Trist, at der er så lidt liv på Bispetorvet

Hans-Henrik Bisbo, malermester emeritus, Fænøgade 5, Aarhus C
Lav en helårsskøjtebane på det kedelige torv.

Debat: Psykiatrien bør have et markant løft

Rasmus Foged, regionsrådsmedlem, Alternativet i Region Midtjylland
Hvor er det tragisk, at vores psykiatriske afdelinger er så pressede, at de ikke har mulighed for at give patienterne den ro og tryghed, de skal bruge for at blive raske.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her