Annonce
JP Aarhus 20 år
Favrskov

Hinnerupbadet kan få udendørs wellnessafdeling

Hvis alt går som ønsket, kan besøgende i Hinnerupbadet til august gå i udendørs sauna.

Et rids af rammerne for den kommende wellness i Hinnerup Badet, som Signatur Arkitekterne ser det.

En udendørs wellnessafdeling med sauna og spabad, hvorfra man kan skue ud over en japansk have. Det kan brugere af Hinnerupbadet komme til at nyde godt af, hvis Favrskov Kommune godkender svømmehallens idé til en udvidelse.

På et møde den 17. januar skal Kultur- og Fritidsudvalget tage stilling til ansøgningen fra Hinnerupbadet om at lave en udendørs wellnessafdeling. Håbet er at kunne åbne en ny afdeling i august til markering af badets 25-års jubilæum.

Ifølge ansøgningen skal området bygges op omkring en sauna med plads til mellem 40 og 60 mennesker og serveringsmuligheder, ligesom der har været tanker om et koldtvandskar og et spabad. Udgang kan ske fra det eksisterende varmtvandsbassin igennem en sluse, og tanken er, at det skal etableres ved gavlen, hvor der i dag er vipper og varmtvandsbassin.

Signaturarkitekter har udarbejdet skitseforslag og en beskrivelse af området.

Se flere skitser her.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Ordet frit: Syge børn i Familiehuset i Skejby

Claus Jacobsen
Søskende, forældre og bedsteforældre fra hele landet bor sammen i et hjem uden for deres eget hjem i den tid, et barn i familien indlægges med en kronisk og ofte livstruende sygdom.

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her