Annonce
Seneste Favrskov
JP Aarhus 20 år
Annonce
Annonce
09.06

Musik - når skaden er sket

I går spillede den ottende udgave af Tagdækkervej Musikfestival. Danmarks eneste musikfestival for senhjerneskadede.
24.05

Østjyske Herregårde: Clausholm - og retsvæsenet på 1700-tallets godser

I 1700-tallet var godsejerne en central og integreret del af enevældens lokale retsvæsen i landdistrikterne. På Clausholm spillede godsejerne en meget aktiv rolle i retsplejen ved godsets birkeret, bl.a. som anklager og bødetager i straffesager. Godsejernes selvstændige råderum i retssystemet blev anvendt både til magtdemonstrationer og til at vise nåde overfor de beboere på Clausholm, der var kommet på kant med loven.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Jarlov bliver ny erhvervsminister

De Konservatives forsvarsordfører Rasmus Jarlov bliver ny erhvervsminister. Han afløser Brian Mikkelsen, der bliver direktør i Dansk Erhverv.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Annonce
Debatindlæg

Debat: Når man fodrer hunden med dens hale …

Søren Møller Petersen
Jeg har desværre fået indtryk af, at ledelsen i Handicapcentret for Børn i Aarhus har forsømt at tydeliggøre de retlige problemer, der følger af de faktiske sparetiltag, der er gennemført hen over de sidste år inden for handicapcentrets sagsområde.

Himmelbjergets helhedsplan: Lammende, fantasiforladt øregejl

Anders Hougaard
Skanderborg Kommune har haft en notorisk hang til at investere i hypet bras og luftkasteller. Og med den nye helhedsplan for Himmelbjerget er man hoppet helt op på den store klinge, hvad den slags angår.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her