Seneste Favrskov
16.06

Favrskov vil opkræve 50 mio. kr. til sikring af drikkevandet

Favrskovs vandværker har stiftet foreningen Vandsamarbejdet om drikkevandsresurserne i Favrskov Kommune. Gennem samarbejdet indbetaler forbrugerne i de næste 12 år to kr. per kubikmeter vand. Alt i alt forventes det at give op til 50 mio., der skal bruges på at sikre, at der også i fremtiden er rent drikkevand i Favrskov.
14.06

Musikfestival og genoptræning hænger sammen i Hammel

På Tagdækkervej i Hammel hjælper de borgere med eftervirkningerne fra bl.a. trafikulykker eller hjerneblødninger. Lørdag holder de den årlige musikfestival for senhjerneskadede, for på stedet er musik nemlig et vigtigt element i genoptræningen.
05.06

Kronprinsessen på neurocenter

Indlagte børn og unge på Hammel Neurocenter får besøg af kronprinsesse Mary mandag den 17. juni. Besøget skulle have fundet sted ved indvielsen af familiehuset i januar, men et teknisk problem i et SAS-fly forhindrede det dengang.
04.06

Favrskovs førstegangsvælgere om tonen i valgkampen

De fem unge mennesker her går i 2. u. på Favrskov Gymnasium og skal for første gang stemme ved folketingsvalget. Vi har spurgt dem, hvad de har syntes om tonen i valgkampen og om de er blevet rykket i løbet af valgkampen.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar

Skår i glæden ved at have en have: Folk larmer mere og mere

Overskriften til denne kommentar er hentet fra Forlaget Olivias og Kirsten Skaarups smukke, lille bog fra 1997, ”Glæden ved at have en have”. Bogen er en kombination af enkle forslag til, hvad der kan dyrkes i haven af kål, bær, køkkenurter, kartofler, frugter og meget mere, kombineret med 72 vidunderlige historiske citater om havens kolossale betydning for vi menneskers mentale tilstand – før som nu.
Debatindlæg
Aarhus' historie
Aarhus sådan set
En hyldest til den lyse årstid: »Svenskerne gør meget mere ud af midsommeren, end vi gør herhjemme«
Fredag 21. juni rejser svenskerne majstangen, når en af årets hyggeligste aftener i vores naboland finder sted. Så flet blomsterkransen, pak picnickurven, og tag med til midsommer i det svenske sommerlandskab. 
Se flere
Bolig
Find inspiration sydpå, når hjemmet føles som en sauna
Det er en større udfordring at holde varmen ude om sommeren end kulden om vinteren, siger professor i indeklima og ventilation. 
Se flere
Forskans din smartphone mod fuskere på ferien
Lad dig ikke lokke af åbne netværk, og undlad også ukritisk at koble dig på lukkede netværk. Kriminelle kan kigge med, advarer e-trusselsanalytiker. 
Se flere