17.04

Landmad.dk genopstår i hele landet

Efter en konkurs er Landmad.dk klar på et nyt forsøg med at sælge lokalproducerede fødevarer. Men det bliver ikke med egne butikker denne gang.
Seneste Favrskov

Kommunen har en plan: Vokseværk i Hadsten Midtby

Politikerne i Favrskov Kommune vil gøre midtbyen i Hadsten til et mere attraktivt sted. Flere boliger, klimasikring og mere natur er planen. Og de vil gerne have borgerne med på råd i den igangværende høringsfase.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Det er tydeligt, at der mangler pædagoger

Marianne Gilbert Nielsen
Børnene møder ikke de nærværende voksne, de har brug for, på grund af manglende personale. Det er blevet synligt for forældrene, at det går ud over børnenes basale behov.

Debat: Flagskibet AUH sænkes

Paul von Weitzel-Mudersbach
Forventningerne til effektiviseringerne på AUH har været aldeles urealistiske. Det bliver kun værre på et underfinansieret hospital, kendt som landets bedste.
Aarhus' historie

Smeden, der stod fast

Socialdemokratiets medlemmer krævede højere satser i kommunal hjælp, men borgmesteren sagde nej, og det gav ballade.
Aarhus sådan set
Bolig
Varmestyring via en app – er det overhovedet smart?
Smartvarme-systemer, hvor en app på smartphonen er omdrejningspunktet for kontante besparelser, lyder genialt. Virkeligheden står desværre ikke altid mål med visionerne fra producenterne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her