Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Altid en ledig frisør tæt på

Bapoon.dk har med en unik onlineportal gjort det muligt for forbrugerne at finde en ledig frisør på få minutter. Samtidig får frisørerne fyldt kalenderen op.

Nicolai Dam Jensen (billedet) har sammen med Andreas Fabricius hjulpet frisører og kunder. Foto: Mikkel Berg Pedersen

For nogle mænd er det at blive klippet noget, der skal gøres i sidste øjeblik. Og hvordan finder man så hurtigst muligt en ledig frisørtid? Enten tager man byens butiksstrøg fra en ende af og går ind og forhører sig, eller også trevler man internettet igennem for telefonnumre, man kan ringe til. Med onlineportalen Bapoon.dk kan man nu spare sig selv for det besvær. Iværksætterne Andreas Fabricius og Nicolai Dam Jensen har samlet alle ledige frisørtider i en lang række større, danske byer, så en ledig frisør kun er et par klik væk.

»Hvis man f.eks. er til møde i København og har 30 min., hvor man gerne vil klippes, så har man ikke en jordisk chance for at finde en tid. Vores portal hjælper forbrugeren til at finde en tid, ligegyldigt hvor man er i landet,« siger Andreas Fabricius.

Få har en fyldt kalender

Ud over at være en håndsrækning til langhårede frisørkunder, så er portalen i høj grad også til gavn for frisørerne.

»Meget få frisører har kalenderen fyldt, og tid er penge. Vores portal hjælper frisørerne til at få kalenderen fyldt,« forklarer Andreas Fabricius.

Iværksætterne har selv prøvet at cykle Aarhus tynd for ledige frisører, så ideen udspringer i høj grad af egne behov. Der var således heller ikke langt fra tanke til handling, da Andreas Fabricius i sommeren 2012 fik ideen. I oktober 2012 var de to iværksættere klar med portalen, og der er noget, der tyder på, at de ikke er alene om at synes, at det er en god idé. Både frisører og kunder har taget godt imod Bapoon.dk, der i dag beskæftiger syv medarbejdere. I løbet af Bapoon.dk’s første tre måneder nåede tjenesten op på knap 500 daglige brugere, og på sigt ser grundlæggerne et stort vækstpotentiale.

»Ideen kan overføres til alle brancher, hvor man foretager en booking. Det kan være alt fra at bestille skift til vinterdæk eller et tandlægetjek. Vi startede med frisørbranchen, fordi der er et kæmpe hul, men på sigt har vi også fat i andre brancher,« forklarer Andreas Fabricius.

På samme vis regner Bapoon.dk også med at række ud over landets grænser. For som Andreas Fabricius formulerer det, så har folk i Tyskland og USA også brug for frisørtider.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Åbent brev til byrådet i Odder Kommune

Majbritt og Brian Bang
Kære byrådsmedlem. Undertegnede ønsker venligst at stille dig tre spørgsmål. Vi anmoder venligst om et personligt svar, som ikke er afstemt med ”partidisciplinen” udstukket af byrådsmedlem i Odder Kommune Elvin Hansen (S) og borgmester i Odder Kommune Uffe Jensen (V).
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her