Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Bruuns Galleri vil have kæmpe-butik

Det er endnu ikke fastlagt, hvilken butik der får et areal på 2.500 kvm at boltre sig på i Bruuns Galleri.

Bruuns Galleris ejer, Steen & Strøm, vil bygge en 2.000 kvm stor udvalgsvarebutik med salg af forbrugsvarer i centret.

Magistraten behandlede mandag forespørgslen fra Bruuns Galleri og vedtog at anbefale byrådet at godkende en butik på over 2.000 kvm i centret.

I magistratsindstillingen står der, at der »konkret anmodes om at overføre en del af Bahne-butikken til H&M-butikken på det nederste butiksniveau«. På den måde kan H&M-butikken udvides til cirka 2.500 kvm.

Det ønsker centerchef i Bruuns Galleri Claus Brændgaard ikke at gå nærmere ind i og understreger, at der også kan blive tale om en anden lejer.

I kommuneplanen for denne byrådsperiode er der givet tilladelse til at bygge to store udvalgsbutikker i centrum. Det er den ene af disse tilladelser, som Bruuns Galleri gerne vil sætte sig på. Den anden butik bliver placeret i bunden af Regina-bygningen. Præcis hvilken butik der bliver tale om, vides endnu ikke.

Vedtager byrådet indstillingen for Bruuns Galleri, skal man ikke vente længe på en udvidelse. Byggeriet skal være i gang inden udgangen af 2017, fordi tilladelsen til to store midtbybutikker ligger i kommuneplanen for 2014-2017 og ikke kan videreføres til kommuneplan 2017, der dækker næste byrådsperiode.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her