*

Erhverv

Finsk restaurantkæde vil servere signaturpizza

Classic Pizza åbner i de lokaler i Vestergade, hvor Jacobs BarBQ i årtier hørte hjemme.

Efter en periode med ombygning kommer der nu igen liv i den historiske ejendom i Vestergade, der tidligere rummede Jacobs BarBQ. Arkivfoto: Casper Dalhoff

På tirsdag kommer der til at dufte af pizza i de lokaler i Vestergade, hvor grillrestauranten Jacobs BarBQ tidligere lå. Classic Pizza er navnet på den nye restaurant, som er del af en finsk restaurantkæde.

Det er således et gennemprøvet finsk pizzakoncept med 13 restauranter i hjemlandet, der nu kommer til Aarhus, lover restaurantkædens driftschef Tommi Aaltonen.

Perfekte lokaler

»Det er helt bevidst, at vi har valgt Aarhus som det sted i Skandinavien, hvor vi kan åbne vores første restaurant uden for Finland,« fortæller han og henviser til, at lokalerne passer perfekt til det finske pizzakoncept.

Det er helt bevidst, at vi har valgt Aarhus som det sted i Skandinavien, hvor vi kan åbne vores første restaurant uden for Finland
Tommi Aaltonen Driftschef, Classic Pizza

Restauranten har plads til 55 gæster, og bordbestilling findes ikke.

»Vi har taget det bedste fra det, vi kalder fine dining, hvor vi anvender de bedste økologiske råvarer, og vi laver lækre gourmetpizzaer, som vi serverer sammen med gode bobler og vine. Alt sammen i et uformelt miljø og til særdeles gode priser i forhold til kvalitet og service,« siger han.

Det er restaurantchef Tri Nguyen, der skal lede restauranten sammen med en stab af foreløbig otte tjenere og kokke.

»Vi er næsten færdige med at rekruttere personale, og det har været en fest,« forsikrer Tri Nguyen.

»Mange interesserede har simpelthen kigget ind i restauranten, mens vi byggede om, og de har skrevet til os på vores Facebookside eller selv ringet.«

Restauranten vil have åbent søndag til torsdag kl. 11.00 til 22.00 og fredag og lørdag til kl. 24.00.

Menukortet vil rumme en række pizzaer, som er kreeret af nogle af de bedste kokke, blandt andet finske og internationale Michelin-kokke.

Signaturpizza

En del af konceptet hos Classic Pizza Restaurant er nemlig at indgå samarbejder med nogle af verdens bedste kokke, som udvikler deres egne signaturpizzaer. Derfor leder restaurantkæden nu også efter danske kokke, som kunne være interessante at samarbejde med omkring udvikling af nye pizzaer.

Kædens koncept er også at have fokus på lokale leverandører. Allerede nu har restauranten indledt et samarbejde med Kastbergs Gourmet-is fra Skanderborg og Laudrup Vin, og mange af de øvrige råvarer kommer også fra danske, lokale leverandører.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Rent vand til Aarhus

Jens Bøje, Toftegaarden, Elmosevej 10, Fløjstrup, Beder
335.000 borgere i Aarhus Kommune har allerede rent drikkevand – og vil heldigvis fortsat have det.

Debat: Selvfølgelig skal elever i folkeskolen til julegudstjeneste

Sebastian Joubert | S. Kaimson, Byrådskandidat for De Konservative, Vester Allé 21- 2., Aarhus C
Hvis ikke vi bliver mindet om, hvorfor vi holder jul, bliver det hele bare en gaveregn – uden at der er en mening med det.

Debat: Ulækre skoletoiletter – har forældrene ikke et ansvar?

Sidsel Vejby, cand. ling. merc. (mor til børn i hhv. 1. og 4. klasse) Rønbjergvej 15, Risskov
På mine børns skole er toiletterne lige så uhumske som før renoveringen.
Restauranter
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her