Erhverv

Hotel Carmel udskyder åbningsdato

1. september er den nye åbningsdato.

Louise Brandt, fremtidig bestyrer af de 13 hotelværelser, som Hotel Carmel også rummer, er ved at bejdse salonborde. I baggrunden ses det gamle orgel og reposen, hvor prædikestolen stod. Arkivfoto: Tanja Carstens Lund

Hotellet i det gamle missionshus skulle være åbnet den 1. juli, men nu bliver åbningsdatoen udskudt til 1. september.

»Det er et omfattende projekt, og jeg har måske været lidt for optimistisk, i forhold til hvad vi kan nå. Kommunen og brandmyndighederne har været lidt svære i forhold til tilladelser,« siger Kenny Jess Brandt, ejer af Hotel Carmel.

I alt tretten værelser skal der være i hotellet, som efter planen skal blive til byens nye elegante danse-, spise- og sovested for personer over 30 år. Lokalerne overtog Kenny Jess Brandt i januar, og siden har han forsøgt at omdanne det til et sted, der emmer af 1920'erne.

Nyt swinghotel i Aarhus: Missionshuset fester for de modne

Foreløbigt er badeværelset ved at blive renoveret, værelserne er ved at blive bygget og gulvet er ved at blive lydisoleret.

»Det begynder at gå lidt hurtigere nu, og vi kan snart se værelserne. Når jeg først har malerpenslen i hånden, så går det stærkt,« siger Kenny Jess Brandt, der også selv er med til at renovere stedet.

I alt arbejder fire personer på hotellet. Alle er i familie med Kenny Jess Brandt, der i forvejen ejer flere foretagender i nærområdet.

»Det er et familieforetagende. Jeg har Løves Bog- og Vincafé, antikvariatet og forlaget, men det tjener jeg jo ikke styrtende på.«

Salonen, der fungerer som natklub i husets underetage, har haft åbent siden 29. april.

Se billederne: Missionshus spiller igen op til dans

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Opråb fra 23-årig: Den danske præstationskultur er sygelig

Katrine Læbo, studerende, statskundskab, Børglumvej 25, Risskov
Der er for stort et fokus på præstationer og for lidt på, hvem man er som person.

Debat: P-vagt drev borgerjagt

Regner Laursen, Kløvervej 4, Hammel
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her