Erhverv

Arbejdet genoptages på Royal Arctic Line

Uro efter nyheden om, at Grønlandstrafikken flytter til Aarhus.

Løfter om forbedret dialog med ledelsen har fået medarbejderne til at genoptage arbejdet på Royal Arctic Line i Aalborgs østhavn efter det i onsdags blev offentliggjort, at virksomheden er på vej til Aarhus. 

Omkring 100 medarbejdere, som er medlemmer af 3F, HK og Metal, er gået i arbejdstøjet igen tidligere mandag morgen efter et møde klokken 7, oplyser DR Nordjylland. 

Ledelsen fra Grønland har lovet at komme til Aalborg og deltage i et møde den 6. juli, og det er der tilfredshed med, siger tillidsmand for 3F'erne Michael Gregersen.

Arbejdet har været nedlagt i tre dage i sidste uge - ifølge medarbejderne på grund af manglende information og dialog om, at Royal Arctic Line flytter fra Aalborg til Aarhus allerede i 2019.

Kilde: DR Nordjylland
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Glæde over True Skov: Bør beskytte 500.000 træer

Gitte Holmslykke, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab | Ida Vogel, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab
Der er mange muligheder i True Skov, som Aarhus Kommune vil forbedre.

Debat: Nej, landbruget er ikke i gang med en stor kampagne

Nikolaj Schulz, chefjurist i Bæredygtigt Landbrug
Konflikten mellem natur og afvanding er unødvendig, og der er masser af muligheder for at øge vandløbenes vandføringsevne.

Debat: Vores massive svigt af ældre medborgere

Hardy Mikkelsen, miljøchef, Holme Parkvej 284, Højbjerg
Vi fralægger os som samfund ansvaret fuldstændigt. Og imens har tricktyvene kronede dage med at bestjæle vore ældre medborgere.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her