Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Aarhus-bureau ansætter og fortsætter vækst

2016 blev et godt år for det digitale konsulenthus Novicell ApS.

Det digitale konsulenthus Novicell ApS fortsætter fremgangen med vækst i omsætning og medarbejderstaben.

Af regnskabet, som bliver offentliggjort i begyndelsen af ugen, fremgår det, at virksomheden kom ud af 2016 med et driftsresultat på 12,7 mio. kr. mod 11,3 mio. kr. året før – en fremgang på 12 pct.

Samtidig er der ansat 40 nye medarbejdere i 2016, så der nu i alt er 170 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København, Barcelona og London. For 10 år siden bestod virksomheden af otte medarbejdere i en villa i Højberg.

Selv om virksomheden har været i konstant vækst, har 2016 ifølge adm. direktør Per Kirchner været et år ud over det sædvanlige.

Regnskab
Novicell
  • Konsulenthuset Novicell rådgiver kunderne om, hvordan deres forretning kan blive mere effektiv ved at bruge internettet.
  • På få år er virksomheden blevet Aarhus' største på det område.
  • Konsulenthuset er på 10 år vokset fra otte til 170 ansatte.
  • Alene i 2015 og 2016 er der ansat 80 nye medarbejdere til i virksomheden, der holder til i Højbjerg i Skandinavisk Tobakskompagnis tidligere domicil.
  • Driftsresultatet blev i 2016 12,7 mio. kr. mod 11,3 mio. kr. året før.
  • Egenkapitalen udgjorde ultimo 2016 18,8 mio. kr.

»Vi har skruet voldsomt op for investeringerne i medarbejderressourcer i 2016 – bl.a. med en række tunge nøgleprofiler, der skal være med til at løfte vores rådgiverkompetence og være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst – ikke mindst i vores afdelinger i Barcelona og London,« fortæller han.

2017 bliver bedre

Netop i lyset af opnormeringen er direktøren tilfreds med driftsresultatet, fordi det på kort sigt ikke har været muligt at høste det fulde udbytte af investeringen i nye medarbejdere.

»Det kan vi dog se, at vi kommer til at gøre i 2017. Ordretilgangen i første kvartal i 2017 har været den største nogensinde – bl.a. har vi netop landet to meget store e-commerce-projekter, der kommer til at lægge beslag på en stor del af huset det meste af året,« siger Per Kirchner.

En af virksomhedens udfordringerne er, at opgaverne generelt bliver mere omfattende, fordi digitale løsninger får større betydning for kundernes kerneforretning.

»Den digitale transformation gør, at flere og flere kunder har brug for 360 graders rådgivning om alt – lige fra strategi til implementering af digitale løsninger til løbende optimering af online markedsføring,« fortæller han.

Direktøren forudser, at Novicell i 2017 kommer til at vækste yderligere og lande et endnu bedre resultat end i fjor.

»Det giver os ro til at fokusere på vores internationale udvikling. Jeg kan godt forestille mig, at vi allerede inden for det kommende år kommer til at åbne i endnu et land,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her