Erhverv

Aarhus-bureau ansætter og fortsætter vækst

2016 blev et godt år for det digitale konsulenthus Novicell ApS.

Det digitale konsulenthus Novicell ApS fortsætter fremgangen med vækst i omsætning og medarbejderstaben.

Af regnskabet, som bliver offentliggjort i begyndelsen af ugen, fremgår det, at virksomheden kom ud af 2016 med et driftsresultat på 12,7 mio. kr. mod 11,3 mio. kr. året før – en fremgang på 12 pct.

Samtidig er der ansat 40 nye medarbejdere i 2016, så der nu i alt er 170 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København, Barcelona og London. For 10 år siden bestod virksomheden af otte medarbejdere i en villa i Højberg.

Selv om virksomheden har været i konstant vækst, har 2016 ifølge adm. direktør Per Kirchner været et år ud over det sædvanlige.

Regnskab

Novicell

  • Konsulenthuset Novicell rådgiver kunderne om, hvordan deres forretning kan blive mere effektiv ved at bruge internettet.
  • På få år er virksomheden blevet Aarhus' største på det område.
  • Konsulenthuset er på 10 år vokset fra otte til 170 ansatte.
  • Alene i 2015 og 2016 er der ansat 80 nye medarbejdere til i virksomheden, der holder til i Højbjerg i Skandinavisk Tobakskompagnis tidligere domicil.
  • Driftsresultatet blev i 2016 12,7 mio. kr. mod 11,3 mio. kr. året før.
  • Egenkapitalen udgjorde ultimo 2016 18,8 mio. kr.

»Vi har skruet voldsomt op for investeringerne i medarbejderressourcer i 2016 – bl.a. med en række tunge nøgleprofiler, der skal være med til at løfte vores rådgiverkompetence og være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst – ikke mindst i vores afdelinger i Barcelona og London,« fortæller han.

2017 bliver bedre

Netop i lyset af opnormeringen er direktøren tilfreds med driftsresultatet, fordi det på kort sigt ikke har været muligt at høste det fulde udbytte af investeringen i nye medarbejdere.

»Det kan vi dog se, at vi kommer til at gøre i 2017. Ordretilgangen i første kvartal i 2017 har været den største nogensinde – bl.a. har vi netop landet to meget store e-commerce-projekter, der kommer til at lægge beslag på en stor del af huset det meste af året,« siger Per Kirchner.

En af virksomhedens udfordringerne er, at opgaverne generelt bliver mere omfattende, fordi digitale løsninger får større betydning for kundernes kerneforretning.

»Den digitale transformation gør, at flere og flere kunder har brug for 360 graders rådgivning om alt – lige fra strategi til implementering af digitale løsninger til løbende optimering af online markedsføring,« fortæller han.

Direktøren forudser, at Novicell i 2017 kommer til at vækste yderligere og lande et endnu bedre resultat end i fjor.

»Det giver os ro til at fokusere på vores internationale udvikling. Jeg kan godt forestille mig, at vi allerede inden for det kommende år kommer til at åbne i endnu et land,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Rituel drengeomskæring er en ligestillingskamp

Jasmine Søgaard, gymnasielærer og socialdemokrat, Malling
Som samfund har vi pligt til at beskytte børnenes ret til at bestemmelse over egen krop

Debat: Er mere magtanvendelse virkelig svaret?

Anni Sørensen, formand for Landsforeningen LEV
Der er en nærliggende risiko for, at nye magtanvendelsesbeføjelser fører til besparelser i botilbud for voksne med udviklingshæmning. En sådan spiral kan resultere i ønsker om endnu flere beføjelser.

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Biler
Kias nye model mangler højdepunkter
Kia Stonic er lavere end de fleste af konkurrenterne, og det gør, at man savner lidt af crossover-fornemmelsen. Prisen er også i den høje ende, mens komforten halter. 
Se flere
Altid sulten? Disse fødevarer mætter mest
Vil du gerne opnå den bedst mulige mæthed med færrest mulige kalorier, peger en diætist her på den perfekte kostplan for at nå det mål. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her