Erhverv

McDonald's på Store Torv har fået ny ejer

Den 1. april overtog franchisetager hos McDonald’s Danmark, Jackie Høst den centralt placeret restaurant på Store Torv i Aarhus.

McDonald's franchiser Jackie Høst ejer nu fem McDonald's restauranter i Aarhus. Foto: Brian Karmark/POLFOTO (arkiv)

Restauranten på Store Torv i Aarhus har fået ny ejer. Jackie Høst ejer i forvejen restauranterne i Viby, restauranten på Randersvej samt restauranten i Risskov. Jackie Høst overtager restauranten fra Carina Dahl, der fortsat ejer tre restauranter, hvoraf de to er beliggende i Aarhus og Tilst.

Det skriver McDonald's Danmark i en pressemeddelelse.

Modsat flere af de andre restauranter, som Jackie Høst ejer, er restauranten på Store Torv karakteriseret ved at være en restaurant, der i høj grad lever om natten.

De nye burgerbarer har indtaget byen

»Denne restaurant skiller sig jo ud fra mine fire andre restauranter, som mere er familierestauranter. Den her restaurant er mere for de festglade unge, der skal have en bid mad på vej hjem fra byen, og jeg synes, det er sjovt også at arbejde med at servicere denne målgruppe. Aarhus er en by med mange studerende, og lige præcis dette sted i byen er der gang i den om natten,« siger Jackie Høst.

Jackie Høst er efterhånden en erfaren herre hos McDonald’s med en McDonald’s-karriere på 20 år. Karrieren startede på McDonald’s Randersvej, hvor han senere blev restaurantchef og ledede restauranten i 4 år. Siden tog han en afstikker til Shell i København, inden han igen kom tilbage til McDonald’s med overtagelse af restauranten i Risskov. Siden er antallet af restauranter under ledelse af Jackie Høst altså steget til nu fem restauranter.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Glæde over True Skov: Bør beskytte 500.000 træer

Gitte Holmslykke, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab | Ida Vogel, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab
Der er mange muligheder i True Skov, som Aarhus Kommune vil forbedre.

Debat: Nej, landbruget er ikke i gang med en stor kampagne

Nikolaj Schulz, chefjurist i Bæredygtigt Landbrug
Konflikten mellem natur og afvanding er unødvendig, og der er masser af muligheder for at øge vandløbenes vandføringsevne.

Debat: Vores massive svigt af ældre medborgere

Hardy Mikkelsen, miljøchef, Holme Parkvej 284, Højbjerg
Vi fralægger os som samfund ansvaret fuldstændigt. Og imens har tricktyvene kronede dage med at bestjæle vore ældre medborgere.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Her er bilen, som alle BMW-fans utålmodigt har ventet på
Firehjulstræk til sportslig hverdagskørsel og baghjulstræk, når det skal være ekstremt. Sådan er filosofien i den nye BMW M5, og konceptet fungerer fremragende. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere
Her er bilen, som alle BMW-fans utålmodigt har ventet på
Firehjulstræk til sportslig hverdagskørsel og baghjulstræk, når det skal være ekstremt. Sådan er filosofien i den nye BMW M5, og konceptet fungerer fremragende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her