*

Erhverv

Panoramaudsigter solgt før gulvet er lagt

Alle 130 lejligheder, der har været udbudt til salg i højhuset Ceres Panorama, er solgt før byggeriet er færdigt. Torsdag er der rejsegilde.

Torsdag er der rejsegilde for det spektakulære højhus Ceres Panorama i Ceres Byen. Men udover røde pølser og lunkne øl kan man med rette poppe champagnen også. Nybolig Aarhus City kan nemlig syv måneder før indflytning melde totalt udsolgt.

»Det er meget flot, at vi allerede så tidligt kan melde alle 130 lejligheder solgt. Det er langt over normalen for sådan et byggeri,« fortæller Nybolig-mægler, Louise Gad, der har svært ved at skjule sin begejstring.

Byggeriet af højhuset startede i sommeren 2013 og de første købsaftaler blev indgået i december 2014. Salget af lejlighederne kørte i starten helt uden markedsføring, men blev i stedet solgt via den såkaldte mund-til-mund metode.

»Det første halve år, inden vi startede markedsføringen, solgte vi lejlighederne på ren forhåndsinteresse og netværk. Da vi gik i luften i sommeren 2014 med fuld markedsføring, havde vi solgt omkring halvdelen af lejlighederne,« fortæller Louise Gad.

Vækstambitioner: Aarhus går fra stor by til storby

Ceres Panorama

Hvor: Ceres Byen

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen Architects

Ingeniør: NIRAS

Højde: 20 etager

Antal: 130 lejligheder

Størrelse: 2-4 værelser, 51 kvm -193 kvm

Pris: 1,35 mio. - 9,5 mio.

Byggestart: Sommer 2013

Indflytning: 1 nov. 2016

Ceres Panorama ligger i Ceres Byen, der har og er ved at undergå en større forvandling til en helt ny bydel. Det ligger på det gamle bryggeriområde mellem Botanisk Have og Den Gamle By på den ene side, og Brabrandstien og Aarhus Å på den anden. Ceres Panorama er med sine 20 etager det højeste byggeri i området. Og højden, samt beliggenheden er det, der har været med til at gøre bygningen attraktiv, fortæller Louise Gad:

»Når man kommer op omkring 7-8 etage har man udsigt til Aarhus-bugten fra den østlige og sydlige del af bygningen. Samtidigt er der ikke kig ind i et højhusbyggeri og derfor bor man meget ugeneret, selvom man bor i et tætbebygget område. Man er bosat midt i en park - går du over broen og til højre er du ude omkring Brabrandstien, går du til venstre står du nede i Magasin i løbet af kort tid.«

Køberne er især ældre par, hvis børn er flyttet hjemmefra, der vil væk fra forstæderne og ind til byen Også unge par og studerende med pengestærke forældre har købt sig ind i bygningen. Det eneste segment, der ikke har vist den store interesse for byggeriet er børnefamilierne.

De 300 nye beboere kan flytte ind den 1. november 2016, når kranerne er væk og støvet har lagt sig.

Følg
Jyllands-Posten
Aarhus lige nu

Bundsgaard valgte at klage i stedet for at bage

Den aarhusianske borgmester var lørdag stærkt kritisk overfor Trafikstyrelsen. Styrelsen afviser kritikken, og oplyser i samme ombæring, at man onsdag forventer at give Letbanen tilladelse til at køre med passagerer, hvis Aarhus Letbane lever op til de nødvendige vilkår.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lad os lige smutte til London eller Paris

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem Vedvarende Energi Klosterport 4F, Aarhus C
Vores forbrug har taget overhånd, når danskere flyver til udlandet på en smuttur for at holde julefrokost. Hvad med miljøet?

Debat: Hvorfor blev Camilla Fabricius ikke rådmand?

Randi Bruhn Mannion, Hvidmosevej 8, Ebeltoft
Endelig kom der et svar fra formanden fra Socialdemokratiet i Aarhus på spørgsmålet om, hvorfor Camilla Fabricius ikke blev rådmand i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce
Bundsgaard valgte at klage i stedet for at bage
Den aarhusianske borgmester var lørdag stærkt kritisk overfor Trafikstyrelsen. Styrelsen afviser kritikken, og oplyser i samme ombæring, at man onsdag forventer at give Letbanen tilladelse til at køre med passagerer, hvis Aarhus Letbane lever op til de nødvendige vilkår. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her